Σχεδόν αγνώριστη - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στην 32η Athens Fashion Week

Έχει κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην τελευταία ημέρα του 32nd Athens Fashion Week το βράδυ της Δευτέρας 12/6, βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη. Το μοντέλο - τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Ορισμένοι ωστόσο, παραλίγο να μην την αναγνωρίσουν.

Η εβδομάδα μόδας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των συλλογών των σχεδιαστών Valtadoros και Vlassi Holeva που πραγματοποιήθηκαν στο The Ellinikon Experience Park.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα σετ με αποκαλυπτικά άνοιγμα σε μπούστο και πόδια. Το σύνολο της συνδύασε με ένα ζευγάρι εκκεντρικά γλυκιά που κάλυπταν μεγάλο μέρος του προσώπου της. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα τραβήξει πίσω.

Δείτε επίσης: Για φαγητό σε μεζεδοπωλείο - Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Κατερίνας Στικούδη με το Δημήτρη Κουτσούμπα

Κατερίνα Στικούδη 32nd Athens Fashion Week

Το ξέσπασμα της για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης λόγω κιλών

Χαμός επικρατεί πολλές φορές με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Βαγγέλη Σερίφη, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια σε μερικές γραμμές δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της για αυτό και την πρώτη της εγκυμοσύνη την αποκάλυψε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, αφού ήθελε να το κρατήσει μόνο για την ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν μερικούς μήνες λοιπόν κυκλοφόρησαν στα social media φήμες πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Τις εν λόγω φήμες πυροδότησε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά τον τελικό του Just the 2 of us.

Ορισμένοι followers της άρχισαν να υποπτεύονται πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να την ρωτάνε στα σχόλια, ένα μάλιστα της ευχήθηκε με το "καλό το δεύτερο παιδάκι". (δείτε εδώ την φωτογραφία με τα σχόλια).

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από ένα βίντεο που έδειχνε την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχηθεί για τη νέα χρονιά αλλά και να δώσει τέλος σε όσα ακούγονται. «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος!», αποκάλυψε στο βίντεο.