Η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη που κοστίζει 1.100 ευρώ - Είχε επιλέξει να την φορέσει σε πολύ σοβαρή επίσημη περίσταση

Και πιο συγκεκριμένα στην φωταγώγηση του Ηρωδείου για τον καρκίνο του μαστού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Αν αναλογιστεί κανείς τα έσοδα που είχε η Ελένη Μενεγάκη μέσα σε 12 χρόνια (δείτε τα εδώ), είναι απολύτως λογικό να θέλει να επενδύσει κάποια χιλιάδες ευρώ στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, οι τσάντες της αποτελούν status symbols, που όχι μόνο ανεβάζουν τις στυλιστικές... μετοχές της στα ύψη αλλά γίνονται κιόλας με το πέρασμα του χρόνου οι πιο μοδάτοι... θησαυροί που κρύβει στην ντουλάπα της. Μοντέρνες ή κλασικές, glam ή πιο rock, διαχρονικές ή sporty, όλες οι... επενδύσεις της είναι υπέροχες – κι αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε της εμφάνιση!

Η ίδια επιλέγει πολυτελή brands, με αδυναμία στις Chanel –την βλέπουμε να τις κρατά (σε όλα σχεδόν τα χρώματα και τα μεγέθη) πολύ συχνά φεύγοντας από το κανάλι αλλά και σε βραδινές εξόδους της–, στις συλλεκτικές Hermes, που μόνο η Ελένη μπορεί να κρατήσει με την ίδια άνεση τόσο στο σουπερμάρκετ όσο και σε ένα κοσμικό gala, ενώ για τις glam εμφανίσεις της προτιμά τον Οίκο Bottega Veneta, με επιλογές σε διάφορες αποχρώσεις.

Η αγαπημένη Bottega Veneta τσάντα της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε προτιμήσει τον οίκο Bottega Venete σε μια αξέχαστη εμφάνιση που είχε κάνει το 2019 στην φωταγώγηση του Ηρωδείου για τον καρκίνο του μαστού. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, κοστίζει €1.100.

Ελένη Μενεγάκη τσάντες λεφτά

Δείτε, επίσης, εδώ τις αγαπημένες τσάντες τις Ελένης Μενεγάκη και πόσο κοστίζει η κάθε μία αναλυτικά.