Καλοντυμένες και κακοντυμένες στον τελικό του Survivor All Star

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτριες στο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Το βράδυ της Τρίτης 11/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί λοιπόν, οι δυο φιναλίστ Νίκος - Σάκης να φορούσαν τα ίδια ρούχα εδώ και 6 μήνες, οι παίκτες όμως που αποχώρησαν και έδωσαν το παρών για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους, τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων με τις εμφανίσεις τους.

Ειδικά οι γυναίκες τράβηξαν όλα τα βλέμματα! Επέλεξαν διάφορες αποχρώσεις από την χρωματική παλέτα και άφησαν τα καλύτερα σχόλια...

Δείτε επίσης και τα εντυπωσιακά summer hair-looks που ξεχώρισαν στον τελικό!

Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτριες στον τελικό του Survivor All Star

Ας ξεκινήσουμε με μια από τις πιο καλοντυμένες - σύμφωνα με την γνώμη μου - η οποία ήταν η Ρία Κολοβού! Η επιχειρηματίας που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει δική της μπουτίκ στην Μύκονο, επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο που αποτελούνταν από τοπ και μάξι φούστα με σκίσιμο στη μέση.

Ένα 10άρι από εμένα το παίρνει!

Survivor All Star Ρία Κολοβού

Συνεχίζουμε με την άκρως εντυπωσιακή Εύη Σαλταφερίδου, η οποία φορούσε ένα ραντέ φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και πέδιλα από την χρωματική παλέτα του φορέματος, κάνοντας μια πιο safe επιλογή.

Survivor All Star Εύη Σαλταφερίδου

Από την άλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή που ήταν πρωταγωνίστρια του τελικού (δείτε το λόγο) ήταν πιο απλή. Φόρεσε ένα μπλε πολύ στενό φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και λιλά τσάντα. Θεωρώ πως η εμφάνιση της στον ημιτελικό ήταν μακράν καλύτερη.

Σταυρούλα με Ε'υη

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν φουλ καλοκαιρινή και πολύ γοητευτική με την ολόσωμη παντελόνα της!

Survivor All Star Στέλλα Ανδρεάδου

Τα βλέμματα μαγνήτισε και η Βρισηίδα Ανδριώτου! Όπως στον ημιτελικό (δείτε το look της) έτσι και στον τελικό θεωρώ πως δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι συνδυάζοντας το με ίδιου χρώματος πέδιλα.

Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ελευθερία Ελευθερίου πραγματοποίησε μια πιο extreme εμφάνιση! Μέσα στο ασημένιο μίνι φόρεμα της έδειχνε σαν ροκ σταρ. Βέβαια, κάποια μου θυμίζει... κάποια μου θυμίζει... αν ναι! Την εμφάνιση της Καρολίνας Καλύβα στον ημιτελικό!

Survivor All Star Ελευθερία Ελευθερίου

Για το τέλος άφησα την Μελίνα Μεταξά η οποία δεν με τρέλανε! Επέλεξα να φορέσει ένα φλοράλ σετ πολύ απλό για την περίσταση με λευκά χοντροκομμένα πέδιλα. Για τελικό Survivor All Star περίμενα κάτι καλύτερο.

Survivor All Star Μελίνα Μεταξά