Φαίη Σκορδά: Σου δείχνει τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου και πώς θα τη φορέσεις

Αντίγραψε το trendy look της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Nέα σεζόν, νέα εκπομπή και φυσικά η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην περπατήσει στους δρόμους της πόλης με τα πιο μοδάτα σύνολα - πέρα από την καλή της διάθεση και το χαμόγελό της. Η οικοδέσποινα του "Fay's Time" στον ΣΚΑΪ απαθανατίστηκε στο κέντρο της πόλης πιο κομψή από ποτέ, επιλέγοντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν (δες τα trends F/W 2023) που της πάει γάντι.

Το head-to-toe denim look περπάτησε και φέτος ανά τις πασαρέλες του κόσμου, ενώ όλα τα κορίτσια που αγαπούν το στυλ υιοθέτησαν αμεσως το trend. Έτσι και εμείς σού δείχνουμε πώς θα "κοπιάρεις" εύκολα το must-have outfit του φθινοπώρου, με κομμάτια που θα σου κάνουν... κλικ.

Γιατί να προτιμήσεις head-to-toe denim

Για πολλές μια εμφάνιση σε ίδιο χρώμα, στυλ και ύφασμα θεωρείται... δύσκολη απόφαση, αν και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά - ειδικά με το denim δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Εδώ και μερικά χρόνια οι μονοχρωμίες "παίζουν" πολύ τόσο στα catwalks όσο και στο street style, αφού είναι μια εύκολη πρόταση από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας έξτρα πόντους κομψότητας εάν την επιλέξεις. Για να δούμε, λοιπόν, ποια ατού χαρίζει ένα παρόμοιο look;

φαίη σκορδά τζιν

  1. Θα σε δείξει κατευθείαν ψηλόλιγνη.
  2. Δεν θα δυσκολευτείς στους συνδυασμούς, σπαζοκεφαλιάζοντας τι μπλουζάκι, παντελόνι και πανωφόρι να φορέσεις, ειδικά τώρα τη μεταβατική αυτή εποχή.
  3. Καμουφλάρει τα αδύνατα σημεία στο σώμα σου και η σιλουέτα σου μοιάζει πιο αδύνατη.
  4. Φοριέται το ίδιο καλά με ψηλοτάκουνα και με τα αγαπημένα σου sneakers, ανάλογα με την περίσταση.
  5. Με ένα καμηλό σακάκι από πάνω ή ένα επίσης καμηλό πανωφόρι μόλις πιάσουν τα κρύα θα έχεις δημιουργήσει το ιδανικό office look.
  6. Μια λεπτή ζώνη θα σε βοηθήσει να τονίσεις ακόμα περισσότερο τη λεπτή σου μέση ή να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτότερης μέσης.

Αναβάθμισε το jean σου με αυτά τα πέδιλα του Zara μόνο με 17,99 ευρώ!

Ανάδειξε το στυλ σου

Μερικά μικρά μυστικά θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις ακόμα περισσότερο το look, επιλέγοντας ένα ζευγάρι bold γοβάκια, που κάνουν δήλωση μόδας, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, για έξτρα στυλ, ενώ δώσε βάση στη ζώνη σου, που πρέπει να είναι καλής ποιότητας, για να απογειώσει την εμφάνισή σου. Plus, μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν, για να χαρίσεις αέρα στο πρόσωπό σου, ή αν θέλεις να βάλεις μια πιο sexy πινελιά, άφησε περισσότερα κουμπάκια ανοιχτά στο πουκάμισό σου.

Πώς θα φορέσεις το τζιν πουκάμισο για να ξεχωρίσεις

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς

Το παντελόνι

denim παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Το πουκάμισο

πουκάμισο τζιν

Θα το βρεις εδώ

Τα γυαλιά ηλίου

μαύρα γυαλιά ηλίου

Θα τα βρεις εδώ

Τα γοβάκια

γόβες τιρκουάζ

Θα τα βρεις εδώ