Η Σία Κοσιώνη με το πιο στυλάτο look της σεζόν: Βρήκαμε τα items που φοράει σε Shein & Zara

Δες πώς θα το αντιγράψεις κι εσύ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Είναι αυτή η εποχή που ξεκινούν οι συναυλίες, τα lives, τα θέατρα, ενώ συνεχίζεις ακάθεκτη να απολαμβάνεις τα ποτάκια σου στις ωραιότερες αυλές της πόλης. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν; Ένα κομψό και συνάμα βολικό σύνολο για τα βράδια του φθινοπώρου, που ταυτόχρονα θα είναι μοδάτο και θα ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις. Ε, λοιπόν, η Σία Κοσιώνη φόρεσε το πιο στυλάτο look της σεζόν και εμείς σου δείχνουμε πώς θα το αντιγράψεις αλλά και πού θα βρεις όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς.

Αντίγραψε το look της Σίας

σία κοσιώνη στυλ

Η Σία Κοσιώνη έδωσε πρόσφατα το παρών σε συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και οι παρευρισκόμενοι δεν... πήραν τα μάτια τους από πάνω της. Ο λόγος; Ήταν πιο κομψή από ποτέ, επιλέγοντας κλασικά κομμάτια στην εμφάνισή της αλλά με ένα touch μοντέρνο. Ο κορμός του outfit "χτίστηκε" με βάση ένα μοδάτο σακάκι-κάπα (δες πώς θα συνδυάσεις με κομψό τρόπο το blazer) που αφήνει ελευθερία κινήσεων στα χέρια, ενώ ταιριάζει στην εποχή, αφού και σε προστατεύει από την βραδινή ψύχρα και δεν σε ζεσταίνει πολύ. Θα το αποκτήσεις σε μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει με όλα, ενώ θα το βάλεις και με το τζιν σου και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα.

8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

σακάκι κάπα

Θα το βρεις εδώ

Σειρά έχει το παντελόνι, σε φαρδιά γραμμή, που δεν θα το βγάλεις από πάνω σου όλη τη σεζόν, δημιουργώντας μαζί του μια κομψή σιλουέτα, ειδικά εάν βάλεις μια ζώνη στη μέση σου. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις το πρωί μόνο με ένα λευκό μπλουζάκι και τα αθλητικά σου, δημιουργώντας το σούπερ casual look της εποχής. Φρόντισε να το αναβαθμίσεις, με χρυσαφί ή κοκάλινα κοσμήματα στο λαιμό, που θα απογειώσουν το look. Και μην ξεχνάς ότι θα το βάλεις και με το φούτερ σου, δημιουργώντας ένα wow sporty σύνολο.

μπεζ φαρδύ παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

Τα παπούσια και η τσάντα παίζουν τον δικό του σημαντικό και μοδάτο ρόλο στο outfit, με τη Σία να κινείται στις ίδιες αποχρώσεις με το σακάκι, προκειμένου να έχει ένα ισορροπημένο στυλιστικά αποτέλεσμα. Τα loafers κάνουν τη διαφορά, και να θυμάσαι ότι είναι ένα από τα must-have παπούτσια του χειμώνα. Συνδύασέ τα με μια chain-bag, που είναι διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και είσαι... έτοιμη!

Πώς να φορέσεις τα ρούχα παραλίας στην πόλη

μαύρα χαμηλά παπούτσια

Θα το βρεις εδώ

τσάντα με αλυσίδα

Θα το βρεις εδώ