Η Kate Middleton φόρεσε το must-have σύνολο της εποχής

Δεν πρέπει να λείπει από την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Αποτελεί ένα από τα πιο κομψά και all-time classic σύνολα των γυναικών ανά τον κόσμο, ενώ οι Παριζιάνες το φοράνε όλο το φθινόπωρο. Η πριγκίπισσα της Αγγλίας Kate Middleton δεν θα μπορούσε να λείπει από τις fashionistas που επιλέγουν να φορέσουν το πιο must-have φθινοπωρινό σύνολο, που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα της εποχής.

Ο λόγος; Κάθε κομμάτι είναι to-the-point μόλις φθινοπωριάσει, αρχής γενομένης από τη μαρινιέρα -ή αλλιώς Breton top-, που φορέθηκε για πρώτη φορά από την Coco Chanel τη δεκαετία του '20 και από τότε αυτό το κλασικό ριγέ μπλουζάκι αποτελεί κλασική επιλογή στις εμφανίσεις μας όταν αλλάζει η σεζόν. Το εν λόγω τοπ ενισχύει το nautical style, ενώ φοριέται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το στυλ σου.

kate middleton street style

Επόμενη επιλογή φυσικά το σταυρωτό διαχρονικό blazer, που χαρίζει έξτρα κομψότητα και στο πιο casual look, ενώ απογειώνει την αισθητική σου με τον πιο απλό τρόπο. Θα το προτιμήσεις σε μπλε ή μαύρο, για να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια από την ντουλάπα σου - πάρε ιδέες από τα κορίτσια του street style!

Η Σία Κοσιώνη με το πιο στυλάτο look της σεζόν: Βρήκαμε τα items που φοράει σε Shein & Zara

Το look της πριγκίπισας ολοκληρώνεται με ένα skinny σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, δημιουργώντας έτσι ένα τύπου "κοστούμι", που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια σου - αθλητικά ή μοκασίνια για τη δουλειά και ψηλοτάκουνες γόβες, στις απογευματινές σου εξόδους.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι διάσημοι σχεδιαστές κάθε χρόνο εντάσσουν στις συλλογές τους, κάθε κομμάτι ξεχωριστά, παρουσιάζοντάς τα με πιο μοντέρνους τρόπους. Για την ιστορία, παρόμοιο style αγάπησαν πολύ οι Audrey Hepburn και η Brigitte Bardot, ενώ τα κορίτσια του street style, θεωρούν το σύνολο αυτό από τα πλέον βασικά στην καθημερινή τους γκαρνταρόμπα.

8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

Αντίγραψε το look της Kate

kate middleton look

Δώσε βάση στον συνδυασμό και μην ξεφύγεις από τις εν λόγω κλασικές επιλογές, γιατί το ζητούμενο εδώ είναι να μην κάνεις... μοντερνιές, αλλά να προσεγγίσεις την κομψότητα που χαρίζει αυτή η διαχρονικότητα των ρούχων. Προτίμησε, φυσικά καλή ποιότητα στα υφάσματα, ειδικά στο σακάκι, για να αναδείξεις τον all-time classic χαρακτήρα του.

In the details: Φόρεσε ένα μαντίλι στο λαιμό σε κόκκινες αποχρώσεις, για να σπάσεις τη μονοτονία στο look σου.

Το σακάκι

blazer black

Θα το βρεις εδώ

Το παντελόνι

denim pants

Θα το βρεις εδώ

Η μαρινιέρα

mariniera

Θα την βρεις εδώ