Οι 3 παρουσιάστριες της καρδιάς μας φόρεσαν τις 3 hot τάσεις του φθινοπώρου

Δες ποια είναι τα trends που πρέπει να βάλεις στη shopping list σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι πάντα καλοντυμένες και μέσα στη μόδα, αφού όχι μόνο παίρνουν ιδέες από τους ειδικούς αλλά και τους προσωπικούς τους στυλίστες, διαβάζουν κιόλας τις τρέχουσες τάσεις (δες τες και εσύ) σε περιοδικά και διαδίκτυο, ενώ καθεμία ξεχωριστά έχει την ικανότητα να δημιουργεί μοδάτα looks τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική της ζωή. Έτσι για άλλη μία φορά θαυμάσαμε τις 3 αγαπημένες μας προυσιάστριες να δίνουν μαθήματα στυλ μέσα από τις εμφανίσεις τους, επιλέγοντας 3 hot φθινοπωρινές τάσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά κέρδισαν τις στυλιστικές εντυπώσεις και έγιναν για άλλη μία φορά "ιέρειες" του στυλ! Δες, λοιπόν, τις προτάσεις τους και διάλεξε τη δική σου αγαπημένη, που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου - γιατί όχι και όλες, φυσικά.

Οι 3 hot τάσεις της σεζόν

Φαίη Σκορδά

Απευθείας από τις πασαρέλες, τα δερμάτινα κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν φέτος από την γκαρνταρόμπα μας, που θα τα φορέσουμε είτε μεμονωμένα είτε σε total looks (τσέκαρε πώς θα το κάνεις με denim). Η Φαίη Σκορδά, που διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, προτιμά τη μονοχρωμία σε head-to-toe look, επιλέγοντας ένα μάξι bodycon στράπλες φόρεμα, που αγκαλιάζει τις γραμμές της και αναδεικνύει την έμφυτη κομψότητά της. Να ξέρεις πως το ταμπά χρώμα είναι από τα must στα ρούχα του φθινοπώρου εδώ και χρόνια, με τους διάσημους μόδιστρους να το εντάσσουν διαρκώς στις κολεξιόν τους - θυμίζει έντονα να χρώματα της φύσης γύρω μας την εποχή αυτή. Tip: Μη παραμείνεις στην... κλασική κατηγορία των fashionistas, που θα επέλεγαν nude γοβάκια, αλλά ακολούθησε το παράδειγμα της Φαίης και προτίμησε γόβες στο χρώμα του πάθους, για να κάνεις fashion statement.

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Η νέα τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες & το street style

Kατερίνα Καινούργιου

Με έμφαση στη θηλυκότητά της αλλά και στο trend double denim που έπαιξε πολύ στις πασαρέλες αλλά και στο street style τους προηγούμενους μήνες, η "Super Κατερίνα" τονίζει τον elegant χαρακτήρα της μέσα από ένα twin-set που της ταιριάζει γάντι. Η ιδέα εδώ είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή των denim κομματιών έτσι ώστε από τη μία να αναδείξεις τη σιλουέτα σου και από την άλλη να νιώθεις ο εαυτός σου μέσα στα ρούχα που φοράς. Γιατί καλές οι τάσεις και οι ιδέες, αλλά τη μόδα πρέπει να τη φοράμε και όχι να μας φοράει! Μια μάξι στενή τζιν φούστα με βαθύ σκίσιμο στο κέντρο θα αναδείξει το σεξαπίλ σου και θα αφήσει διακριτικά να φανούν τα μοδάτα παπούτσια σου. Το τοπ φρόντισε να αγγίζει το ζωνάκι της φούστας, δημιουργώντας έτσι το εφέ της ψηλόλιγνης κορμοστασιάς. Tip: Προτίμησε ψηλές slouchy μπότες για ένα σούπερ chic αποτέλεσμα, αυστηρά μέχρι το γόνατο, αφού τα πιο κοντά μποτίονια θα δείξουν και εσένα... πιο κοντή.

Μπότες πάνω από το γόνατο: Πώς να τις φορέσεις σωστά, φέτος το Χειμώνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία από τις πιο μοδάτες εμφανίσεις της έκανε πρόσφατα η οικοδέσποινα του Happy Day, που φώτισε το πλατό της εκπομπής της μέσα από τις στυλιστικές της επιλογές. Μια φούστα με κρόσσια, που χαρίξει έξτρα κίνηση αλλά και αρκετές δόσεις... τσαχπινιάς, ανέδειξε την αδύνατη κορμοστασιά της, ενώ η ίδια "ησύχασε" έξυπνα το στυλ επιλέγοντας ένα κλασικό λευκό πουκάμισο για να τη συνδυάσει, που είναι το key-item της σεζόν. Στην ίδια απόχρωση και τα minimal ψηλοτακουνα πέδιλά της, ακολουθούν τον κανόνα που θέλει ένα μόνο κομμάτι της εμφάνισής μας να... βγάζει μάτι - μετά το αποτέλεσμα είναι κιτς! Tip: Άφησε τη φούστα να κάνει fashion statement, αφού από μόνη της θα λειτουργήσει ως κόσμημα επάνω σου!