Φαίη Σκορδά: Υπέρκομψη & λαμπερή στο My Style Rocks

Σου βρήκαμε το στυλάτο φόρεμά της!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φαίη Σκορδά: Υπέρκομψη & λαμπερή στο My Style Rocks

Είναι μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και κάθε της εμφάνιση κάνει δήλωση μόδας και λαμβάνει τα πιο θετικά σχόλια. Η Φαίη Σκορδά δίνει συχνά μαθήματα μόδας με τα looks της, όπως έκανε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στο My style Rocks, όπου τη θαυμάσαμε με ένα σούπερ στυλάτο μάξι φόρεμα, που ανέδειξε ιδανικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ίδια πόνταρε στο πιο hot χρώμα της σεζόν, που γέμισε φέτος τις πασαρέλες, και φυσικά σε ένα bodycon κομμάτι που αγκάλιασε τις γραμμές της, παρακινώντας μας να θέλουμε να αντιγράψουμε το look της.

Θυμήσου άλλη μία στυλάτη εμφάνιση της Φαίης

Το stylish glam look της Φαίης

Μια ωδή στη θηλυκότητα ήταν η Φαίη με την εμφάνισή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, ως guest κριτής στη θέση του Δημήτρη Σκουλού για άλλη μία φορά, αφήνοντας άφωνους τηλεθεατές και κριτές που έμειναν να θαυμάζουν την εικόνα της. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μάξι στενό φόρεμα με τονισμένους ώμους, ζιβάγκο λαιμόκοψη και θηλυκό σκίσιμο μέχρι ψηλά στους μηρούς από τον Οίκο Μonot, ψηλοτάκουνες γόβες Grigio και εντυπωσιακά χρυσαφί κοσμήματα Kesaris.

φαίη σκορδά

Μάλιστα, η κριτική της προς τις κοπέλες ήταν απόλυτα στοχευμένη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως είναι πλήρως ενημερωμένη με τις τρέχουσες τάσεις στον χώρο της μόδας, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τη στυλιστική επιλογή της, που είναι μεγάλο trend ανάμεσα σε επώνυμες ανά τον κόσμο.

Εσύ μπορείς να το αποκτήσεις και να κάνεις την πιο to-the-point εμφάνιση όπως ακριβώς η Φαίη Σκορδα!

monot dress

Το φόρεμά της μπορείς να το βρεις εδώ