H Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Αντίγραψε το look της με μία μόνο κίνηση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Είναι μια γυναίκα με έμφυτο στυλ και μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, ενώ κάθε της εμφάνιση κάνει εύκολα δήλωση μόδας. Η Σμαράγδα Καρύδη δημιουργεί πάντα in fashion looks στις εξόδους της και γίνεται το it-girl όπου κι αν δώσει το "παρών".

Στην πρεμιέρα της παράστασης την Τετάρτη το βράδυ, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στο θέατρο Ήβη, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στο σανίδι αλλά και... στυλ στην εμφάνισή της μετά, δίπλα στους αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν. Το look της ξεχώρισε σε αυτά της βραδιάς, με την ηθοποιό να επιλέγει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

To glam rock look της Σμαράγδας

καρύδη αθερίδης

H όμορφη ηθοποιός επέλεξε μια μάξι μεταλλιζέ φούστα σε ασημί τόνο, που φέτος έχει κατακλύσει πασαρέλες αλλά και το street style, με τα metallic κομμάτια να φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ με την ίδια ευκολία. Οι silver metallic φούστες είναι το πιο βολικό κομμάτι για να υιοθετήσεις την τάση, όπως η Σμαράγδα, επιλέγοντας ένα μάξι κομμάτι (είναι φέτος big trend). Eκείνη τη συνδύασε με minimal Τ-shirt και oversized μαύρο σακάκι (δες εδώ ποια επιλέγουν οι influencers), ολοκληρώνοντας το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Copy the look

Προτίμησε μια μάξι στενή φούστα, που θα τη φορέσεις με μεγάλη ευκολία και το πρωί

ασημί φούστα

Θα την βρεις εδώ

και συνδύασέ την με κλασικό μπλουζάκι με μήνυμα

μπλουζάκι με γράμματα

Θα το βρεις εδώ

και ένα φαρδύ μαύρο σακάκι

μαύρο σακάκι

Θα το βρεις εδώ

και ψηλοτάκουνα πέδιλα

πέδιλα με τρουκ

Θα τα βρεις εδώ

Δημιούργησε διαφορετικά looks

Οι στυλιστικές επιλογές και προτάσεις δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε πάρε μια elegant ιδέα από την Olivia Palermo, που φοράει την ασημί φούστα με ένα loose γκρι πουλόβερ και μπεζ δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο, για να κάνεις κι εσύ τη διαφορά.

Εναλλακτικά συνδύασέ την με ένα τζιν μπουφάν και τα αθλητικά σου ή για ένα πιο χαλαρό σύνολο, προτίμησε μια ασημί πλισέ φούστα (δες πώς την φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου) με λευκό φαρδύ πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες, για να τονίσεις το balletcore style. Σε κάθε περίπτωση άφησέ την να κάνει fashion statement και μην πολυφορτώσεις το υπόλοιπο σύνολο, φροντίζοντας να κινηθείς σε ήπιους γενικά τόνους και στο μακιγιάζ σου.