7 παρουσιάστριες στη Μηχανή του Χρόνου

Θέλεις να δεις πώς ήταν στο παρελθόν και πώς είναι σήμερα;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Κάνουμε throwback στις φωτογραφίες 7 αγαπημένων παρουσιαστριών που τις έχει λατρέψει η κάμερα αλλά κι εμείς. Πόσο έχουν αλλάξει; Ποιοι έχουν "τσιμπήσει" έξτρα κιλά, ποιοι κάνουν τον χρόνο να γυρνάει αντίστροφα και ποιοι δείχνουν σούπερ fit; Θέλεις να δεις πώς ήταν στο παρελθόν και πώς είναι σήμερα; Η Μηχανή του Χρόνου του youweekly.gr είναι εδώ.

7 παρουσιάστριες τότε & τώρα

Φαίη Σκορδά

σκορδά παρελθόν

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Πίσω στο 2008... «Πολύ μπλα μπλα», πολύ νάζι και πολλή πόζα. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, το 2006 η Φαίη κατέβηκε στην Αθήνα για να γίνει σταρ της TV και τα κατάφερε! Λίγο το γλυκό της χαμόγελο, λίγο τα μακριά της πόδια που πρωταγωνιστούσαν σε κάθε πλάνο, λίγο το ζουμερό της μπούστο που ξεχείλιζε, η Φαίη δεν άργησε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από τα πλατό του ALTER. Σήμερα ωστόσο έχει αγκαλιάσει την πιο chic εικόνα της μέσα από φορέματα επώνυμων brands, απάλυνε το μακιγιάζ της και φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα τη Φαίη των 00s...

σκορδά παρόν

ndp photo agency

ΤΩΡΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή

τσιμτσιλή παρελθόν

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Εντελώς διαφορετική το 2008. Τότε με τούλια και δαντέλες, σήμερα minimal, ροκ και tv persona! Η Σταματίνα, αγνώριστη από τα πρώτα της βήματα στο ALTER, με πιο γεμάτα ζυγωματικά και με μερικά κιλά επιπλέον, είναι η λιγότερο λαμπερή εκδοχή της σημερινής κραταιάς παρουσιάστριας του «Hapρy Day» και βασίλισσας της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης!

τσιμτσιλή παρόν

instagram

ΤΩΡΑ

Αποκλειστικό - Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Ας φάει όσο θέλει, δεν θα καταρρίψουμε τα υγιή πρότυπα»

Ελένη Μενεγάκη

ελένη παρελθόν

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Εν έτει 1998... άλλος άνθρωπος! Η οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» αλλά και παρουσιάστρια των Καλλιστείων του ΑΝΤ1 ήταν η αδιαφιλονίκητη Barbie της ελληνικής TV, με τις ξανθές της μπούκλες, το λαμπερό της χαμόγελο και το πλούσιο μπούστο της να μας κάνουν να ανακαλύψουμε τη μία και μοναδική τηλεοπτική «βασίλισσα». Σήμερα, σαφώς πιο λιτή, απέριττη αλλά πάντα κομψή, παραδίδει μαθήματα στυλ μέσα από κοστούμια και φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο της ακόμα και εκτός της μικρής οθόνης!

ελένη μενεγάκη

ndp photo agency

ΤΩΡΑ

Ρούλα Κορομηλά

κορομηλά παρελθόν

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social από το ένδοξο παρελθόν της το 1998 στα πλατό του «Ciao ANT1» κάνοντας ειλικρινή σχόλια του στυλ «αλλάζω, μεγαλώνω και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος» δείχνουν το ήθος και την ευγένειά της. Όπως και να έχει, η νοσταλγία της είναι έκδηλη, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού ήταν από τις πιο φωτεινές παρουσίες και σταθερές αξίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Εμείς βλέποντάς την σήμερα πάντως συνεχίζουμε να αναφωνούμε «Μπράβο Ρούλα» θαυμάζοντας τις λεπτές γάμπες της που έγραψαν ιστορία, ενώ η ίδια συνεχίζει απτόητη να κλείνει το μάτι πονηρά στον χρόνο που περνά!

κορομηλά σήμερα

ndp photo agency

ΤΩΡΑ

Βίκυ Καγιά

καγιά παρελθόν

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Τώρα τι να πούμε για την απόλυτη θεά της μόδας; Η Βίκυ ήταν, είναι και παραμένει μια κούκλα! Από τις ελάχιστες Ελληνίδες μοντέλα που μπορούν να γράφουν στο βιογραφικό τους πως έκαναν διεθνή καριέρα. Σήμερα είναι το ίδιο λαμπερή, όμορφη και stylish όπως όταν πρωτοεμφανίστηκε! Πιο ώριμη και κατασταλαγμένη, έχει πια βρει το προσωπικό της ύφος μέσα από κομψά κοστούμια και χυτά φορέματα από φίνα υφάσματα με ετικέτες από τα πιο iconic fashion brands! Το συμπέρασμα σε όλα τα παραπάνω: Εάν δεν υπήρχε η Βίκυ, θα έπρεπε να την εφεύρουμε!

καγιά παρόν

instagram

ΤΩΡΑ

«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά! Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον σάλο γύρω από το όνομα του Περικλή Κονδυλάτου

Ελεονώρα Μελέτη

μελέτη

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Η παλιά της εικόνα; Chic, κυριλέ, καθωσπρέπει, πολύ μετρημένη και ΜΕΛΕΤΗμένη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια! Η Ελεονώρα του 2023 έχει συμφιλιωθεί πια με τη χαλαρή, bohemian πλευρά του εαυτού της, αφού το τελευταίο διάστημα η ίδια απαρνιέται συστηματικά τα στυλιζαρισμένα looks και απελευθερώνεται εντελώς. Όποια αλλαγή όμως και εάν κάνει παραμένει ένα μοιραίο και γοητευτικό θηλυκό που μας αρέσει πολύ...

μελέτη σήμερα

ndp photo agency

ΤΩΡΑ

Τατιάνα Στεφανίδου

τατιανα στεφανίδου

ndp photo agency

ΤΟΤΕ

Η Τάτι είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και η Νο1 αγαπημένη του φακού. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που από την πρώτη στιγμή έκανε τα κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά της τόσο με το όμορφό της πρόσωπο όσο και με το καλογυμνασμένο της σώμα. Η πανέμορφη δημοσιογράφος παραμένει το ίδιο λαμπερή και γοητευτική αποδεικνύοντας πως η γυναικεία ομορφιά και τα διαμάντια είναι δύο αξίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο!

στεφανίδου παρόν

ndp photo agency

ΤΩΡΑ