LACMA Art + Film Gala 2023: Γιατί οι celebrities φόρεσαν Gucci;

To πιο λαμπερό "κόκκινο χαλί" στην ιστορία του θεσμού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@gucci
instagram@gucci

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πιο λαμπερό event μόδας στο Λος Άντζελες για 12η συνεχόμενη χρονιά, το περίφημο LACMA ART + FILM Gala 2023, που συνδέει με απόλυτα στοχευμένο τρόπο τη μόδα με το σινεμά. Το gala απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι στο πλαίσιο της έκθεσης του "Los Angeles County Museum of Art" με τίτλο: «Painting in the River of Angels: Judy Baca and the Great Wall», ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η συλλογή Gucci Ancora Notte, η πρώτη κολεξιόν που σχεδίασε ο Sabato De Sarno, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Oίκου Gucci.

Έτσι οι περισσότερες καλεσμένες έδωσαν το "παρων" φορώντας κομμάτια της συλλογής του, ανάμεσά τους οι Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Billie Eilish, Kristen Dunst και Salma Hayek. Σε κάθε περίπτωση το "κόκκινο χαλί" ήταν ένα από τα λαμπερότερα και κομψότερα της σεζόν.

Victoria Beckham VS Kim Kardashian: Με το ίδιο ροζ lingerie dress που θα λατρέψεις κι εσύ!

Ποιες celebrities φόρεσαν Gucci

Jennifer Lopez

Salma Hayek

Jessica Chastain

Lupita Nyong'o

Kristen Dunst

Jodie Turner-Smith

Όλες ήταν υπέρλαμπρες

Eva Longoria

Mε εξαιρετικό μάξι φόρεμα Zuhair Murad

Kim Kardashian

Mε barbiecore μάξι φόρεμα Balenciaga, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Paris Hilton

Η Paris πόνταρε σε baby blue τουαλέτα Jenny Packham, με ασημί metallic λεπτομέρειες.

10 μυστικά που οι στυλίστες μοιράζονται μόνο με τους διάσημους πελάτες τους!

H συλλογή Gucci αποθεώνει τη μόδα

Ο νέος σχεδιαστής του Οίκου Gucci, Sabato De Sarno, μάς σύστησε την βραδινή συλλογή του brand, Gucci Ancora Notte, με υπέροχα glam looks τονίζοντας: "Η κολεξιόν απογειώνει τη χαρά της ζωής, το πάθος, την ανθρωπιά, την αληθινή ζωή, το glamour, την πρόκληση, την απλότητα, τα συναισθήματα και τη συγκίνηση…

Μία ιστορία του πλούτου και της γοητείας, του κόκκινου, του μπλε και του πράσινου, του αυθορμητισμού, του φωτός… Είναι μια ιστορία για τον κινηματογράφο, την Ιταλία που λατρεύω, για τους διανοούμενους και τους ταξιδιώτες σ’ όλο τον κόσμο, που όμως σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου όπου κι αν βρίσκεσαι"...

Όσο για τη συλλογή; Τα συναισθήματα που άφησε ήταν ανάμεικτα τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και στους παρευρισκομένους, δεδομένης και της αλλαγής στο τιμόνι του Οίκου.

Πάρτε μια μίνι γεύση των looks

Δες τα κομμάτια της συλλογής στο gucci.com