Η Kate Beckinsale ντύθηκε... «Τιτανικός» στο πάρτι γενεθλίων του DiCaprio

Το απόλυτο φόρεμα που θυμίζει το πολύτιμο κολιέ που χάθηκε στον βυθό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram @katebeckinsale
instagram @katebeckinsale

Σε περίπτωση που ψάχνεις για έναν ακόμη λόγο για να θαυμάσεις την Kate Beckinsale, όχι μόνο στο στυλ της αλλά και στο έξυπνο... στυλ της, σου τον έχω. Στα γενέθλια του Leonardo DiCaprio πριν από μερικές μέρες, που ο διάσημος σταρ έκλεισε τα 49 του χρόνια, εμφανίστηκε στο πάρτι ντυμένη... Τιτανικός!

Ναι καλά διάβασες, αφού το φόρεμά της είχε μοναδικό στυλ και παρέπεμπε ξεκάθαρα σε απόσπασμα της διάσημης ταινίας. Τα σχόλια που έλαβε ήταν απολύτως θετικά για την εξυπνάδα στο styling, με τους καλεσμένους να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της. Κι αν δεν με πιστεύεις κάνε scroll.

Aυτό το φόρεμα από το Zara με €12,99 δεν θα το βγάλεις από πάνω σου

Το μπλε διαμάντι του Τιτανικού σε... φόρεμα

Το κάλεσμα για Kate Beckinsale ήταν ξεκάθαρο και αφορούσε στο πάρτι γενεθλίων του Leonardo DiCaprio, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, με τους καλεσμένους να ανήκουν στην Α-list των σταρ του Χόλιγουντ. Η ηθοποιός έδωσε το "παρών" και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού με το look της τίμησε και με το παραπάνω την ταινία "Τιτανικός" (1997), που έκανε γνωστό τον Leonardo σε όλο τον κόσμο και εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη.

Tι έκανε ; Επέλεξε να φορέσει το μεγάλο μπλε διαμάντι που η Ροουζ στην ταινία (aka Κέιτ Γουίνσλετ) πέταξε στον βυθό, σε φόρεμα, custom made δημιουργία για την βραδιά από τον Οίκο The Blonds. Στην ουσία πρόκειται για μια μίνι δημιουργία με ζώνη στη μέση εν είδει τεράστιου διαμαντιού, σαν αυτό που όλοι θυμόμαστε από την ταινία. Αποτέλεσμα;

Tι είναι το scarf coat που κάνει θραύση στο street style;

Η συμπρωταγωνίστρια του DiCaprio στο "Aviator" δεν θα μπορούσε παρά να λάμψει τη μεγάλη βραδιά, με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους να της δίνουν τα... στυλιστικά εύσημα. Εμ; δεν σου θυμίζει λίγο το... διαμαντένιο κολιέ της ταινίας;

τιτανικός κολιέ