Aυτό το φόρεμα από το Zara με €12,99 δεν θα το βγάλεις από πάνω σου

Θα αντικαταστήσει επάξια το LBD

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Σίγουρα σκέφτεσαι και θέλεις να με ρωτήσεις το εξής: "Μα ποιο είναι αυτό το φόρεμα που θα αντικαταστήσει το κλασικό LBD μου;"... Η απάντηση είναι απλή, αφού φέτος οι τάσεις της σεζόν απαιτούν από εσένα να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές (ή καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι εντελώς trendy), που θα σε βάλουν αυτόματα στο κλίμα των κοριτσιών από το street style που ήδη το αποθεώνουν.

Το μάξι στενό φόρεμα με cut-outs δεν θα το βγάλεις από πάνω σου και θα το απογειώσεις στις all-day εμφανίσεις σου. Μάλιστα, σου έχω βρει το πιο στυλάτο στα Zara με μόλις €12,99, ενώ μπορείς να το αποκτήσεις σε τρία διαφορετικά χρώματα για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Τα cut-outs είναι big trend της σεζόν

Ένα φόρεμα με κοψίματα θα σε βοηθήσει να κάνεις fashion statement με την εμφάνισή σου, αναδεικνύοντας τις γραμμές σου με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Με αυτό ως μότο, οι σχεδιαστές φέτος απογειώνουν το cut-out dress στις πασαρέλες και τα it-girls το υιοθετούν στο street style, επιλέγοντας η καθεμία ξεχωριστά το στυλ που της πηγαίνει.

Λειτουργεί ταυτόχρονα για να αναδείξει τη θηλυκότητά σου, ενώ από το πρωί οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις μαζί τους είναι άπειροι. Όπου κι αν προτιμήσεις να τοποθετήσεις τα κοψίματα (ντεκολτέ, μέση, πόδια ή πλάτη) το φόρεμα είναι το ίδιο κομψό και θα σε βολέψει όλη μέρα στις εξόδους σου αλλά και για κάθε περίσταση.

Έτσι θα το φορέσεις το βράδυ με ψηλοτάκουνα και πολλές σειρές από πέρλες (δες τα 7 statement κοσμήματα της σεζόν), συνδυάζοντάς το με ένα minimal blazer, ενώ το πρωί θα το βάλεις με loafers και το αγαπημένο σου biker jacket ή (μόλις κρυώσει πολύ ο καιρός) με το puffer σου.

Τονίζοντας λίγο παραπάνω το σεξαπίλ σου από το κλασικό little black dress, το cut out φόρεμα αναδεικνύει διάφορα σημεία του σώματος με διακριτικότητα, χωρίς να είναι κιτς το αποτέλεσμα. Ειδικά τα κοψίατα στη μέση κάνουν τα φορέματα με cut-outs το απόλυτο feminine item.

H Kate Middleton έχει 10 βασικά stylish tricks που ακολουθεί πιστά

To No1 φόρεμα από το Zara με €12,99

Γιατί: Είναι μάξι και αγκαλιάζει το κορμί, αναδεικνύοντας τις γραμμές σου, συνδυάζοντας άλλη μία τάση της εποχής: Το hatler neck.

Σε ποιο χρώμα: Το γκρι θα σε βοηθήσει να κάνεις άπειρους... ανατρεπτικούς συνδυασμούς (μην ξεχνάς ότι ταιριάζει τέλεια με καφέ (σκέψου σουέντ φαρδιά σακάκια και cowboy boots - τσέκαρε αυτές που σου προτείνουν οι A-list παρουσιάστριες). Μπορείς να το αποκτήσεις και στις άλλες δύο επιλογές, ήτοι μαύρο ή μπλέ.

φόρεμα zara

Θα το βρεις εδώ

Πώς θα το φορέσεις το πρωί: Με loafers ή αθλητικά, το bomber σου και μεγάλα σκουλαρίκια.

loafers μαύρα

Loafers, Envie shoes, €59,90, envieshoes.gr

μπουφάν μαύρο

Mπουφάν, €22,99, Zara

Πώς θα το φορέσεις το βράδυ: Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μάξι φαρδύ παλτό (δες 5 παλτό που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) ή με ένα σακάκι loose με παγέτες.

ασημί πέδιλα

Πέδιλα, Envie shoes, €39,90, envieshoes.gr

σακάκι με πούλιες

Σακάκι με πούλιες, €59,95, Zara