H Κατερίνα Καινούργιου απογείωσε το street style με μάξι mermaid φούστα

Βρήκαμε το look της για να το αντιγράψεις!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις σχετικά με το στυλ και τη μόδα, αφού κάθε της εμφάνιση μοιάζει βγαλμένη από editorial μόδας. Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει όλες τις τάσεις της σεζόν, ενημερώνεται πάντα για τα trends, που απογειώνει στο look της και γίνεται από μόνη της ένα... μοδίστικο παράδειγμα στους δρόμους της πόλης.

To look της #KatKen που λατρέψαμε

Μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση, κι αν φυσικά δεν είχες μπροστά σου την στυλάτη εικόνα της Κατερίνας Καινούργιου, μια μάξι σατέν φούστα σε μπορντό χρώμα να σου έκανε εντύπωση να τη φορέσεις το πρωί. Κι όμως, όλα είναι θέμα styling και άποψης.

κατερίνα καινούργιου street style

ndp photo agency

Η mermaid skirt αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν, αφού έτσι ή αλλιώς οι μάξι φούστες έχουν φέτος την τιμητική τους, ενώ ο συνδυασμός με τοπ στην ίδια απόχρωση συμπληρώνει ιδανικά το μοδάτο look.

Έτσι και η πρόσφατη εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας μάς έδωσε λαβή για να αναζητήσουμε τα fashion items που συνθέτουν το outfit της, αφού η μάξι mermaid φούστα σε burgundy απόχρωση κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ το σύνολο τοποθετείται εύκολα στο Νο1 της λίστας με τα φετινά trends.

κατερίνα καινούργιου

ndp photo agency

Burgundy seduction: Βρήκαμε το μπορντό σύνολο της Κατερίνας

Στη νέα συλλογή της Vassia Kostara θα βρεις τη μάξι μπορντό φούστα

μάξι φούστα

Θα την βρεις εδώ

και το seethrough tank top,

μπορντό σύνολο

Θα το βρεις εδώ

για να δημιουργήσεις το total burgundy look, ενώ μπορείς να φορέσεις τα κομμάτια και ξεχωριστά με διαφορετικούς τρόπους από το πρωί ως το βράδυ.

Κάν' το όπως η Κατερίνα

Η "Super Κατερίνα" πόνταρε στη μονοχρωμία, δημιουργώντας έτσι μια κομψή σιλουέτα, και προσάρμοσε αυτή την κατά τα άλλα "βραδινή" εικόνα στην πρωινή της έξοδο συνδυάζοντας το look με ένα oversized μαύρο stripped blazer (δες ποια σακάκια προτιμούν οι influencers για να πάρεις ιδέες)

σακάκι με ρίγες

Σακάκι με ρίγες, €42,42, Only

μπότες με χοντρό τακούνι

και ψηλοτάκουνες platforms boots.

Platform boots, €79,90, Envie shoes

Αποτέλεσμα; Απογείωσε το street style και μας έδωσε πολλά μαθήματα μόδας, για το πώς με έξυπνο τρόπο μπορείς ένα σύνολο να το φορέσεις το πρωί αλλά να βγεις και το βράδυ για ποτό!

Extra tip: Προτίμησε την ίδια απόχρωση στο κραγιόν και στα νύχια σου, για να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο το outfit.