Το αξεπέραστο στυλ της Ρούλας Κορομηλά μέσα στα χρόνια

Η "εθνική" μας παρουσιάστρια διαθέτει class και... φαντασία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ένα όνομα, μια ιστορία τηλεοπτική 30 και πλέον χρόνων, αφού η Ρούλα Κορομηλά διένυσε πολλά... χιλιόμετρα στην TV, με επιτυχίες σε δύσκολα projects να διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ με την επιστροφή της στο γυαλί, μέσα από τη συχνότητα του Μega ως οικοδέσποινα του Σπίτι με το Μega, έδειξε σε όλους πως εκείνη έχει ωριμάσει σαν το παλιό καλό κρασί και είναι πανέτοιμη να μας... κεράσει το πιο γλυκόπιοτο – κι εμείς να το απολαύσουμε στην υγειά της! Το youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις μέχρι σήμερα και σου δείχνει αυτές που σηματοδότησαν το προσωπικό της αξεπέραστο στυλ.

Οι αλλαγές της "εθνικής" μας παρουσιάστριας μέσα στα χρόνια

Kαθιέρωσε με το ταμπεραμέντο της τα «πρωινάδικα» στην τηλεόραση, βάζοντας επίσης την σφραγίδα της στα βραδινά σόου-υπερπαραγωγή του ’90. «Πρωινός καφές», «Ciao ANT1», «Bravo» είναι μερικά μόνο από τα προγράμματα που την καθιέρωσαν ως «Εθνική παρουσιάστρια». Η Ρούλα έγινε ίνδαλμα στα 90s, γνωρίζοντας απέξω κι ανακατωτά τις ανάγκες της γυναίκας-νοικοκυράς, της εργαζόμενης κοπέλας, της «μπουζουκόβιας» αλλά και της «ξενόφερτης», που λάτρευε την ντίσκο και ποπ μουσική. Έτσι ταυτίστηκε μαζί τους και πέτυχε.

κορομηλά παρελθόν

1998

κορομηλά κοστούμι

2023

Το στυλ της, ίδιο μέσα στα χρόνια, με τη Ρούλα να δίνει έμφαση στην ανάδειξη των θεϊκών (κατά γενική ομολογία) ποδιών της, επιλέγοντας κοντό μήκος στα πλουμιστά φορέματά της αλλά και στις φούστες (δες γιατί φέτος πρέπει να πεις "ναι" σε μια μάξι φούστα) που αγκαλιάζουν το σώμα της και τονίζουν τις καμπύλες της.

κορομηλά bodycon

2011

κορομηλά πράσινο φόρεμα

2014

κορομηλά φόρεμα

2015

Μοντέλο ετών... 88! Γιατί oι πολυτελείς Οίκοι λατρεύουν την τρίτη ηλικία;

Στον αντίποδα, η μεγάλη της αγάπη στα παντελόνια (δες πώς θα φορέσεις τη φούστα πάνω από το παντελόνι σου) ταιριάζει απίστευτα με την ανάδειξη του «απύθμενου» ντεκολτέ της μέσα από V μπλούζες ή κορμάκια τύπου lingerie με μαύρη δαντέλα. Ξανθιά από τη φύση της, επιλέγει πάντα φωτεινά χρώματα, με το διαχρονικό μαύρο να τονίζει κάθε φορά τις διαφορετικές αποχρώσεις των μαλλιών της. Συμπέρασμα;

κορομηλά μαύρο σύνολο

2017

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, εκείνη αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, είτε τη δεις σε βραδινή της έξοδο είτε σε μια βόλτα με τον αδελφό και τη λατρεμένη της ανιψιά. Αυτή, άλλωστε, είναι η μεγάλη της νίκη: Να παραμένει διαχρονική και κλασική αξία και ως «τηλεοπτικό προϊόν» και ως προσωπικότητα!

κορομηλά σακάκι κόκκινο

2018

  • Όλες οι φωτογραφίες είναι ndp photo agency.

Και το 2023 είναι πιο λαμπερή από ποτέ!