Φαίη Σκορδά: Με κατακόκκινο φόρεμα μάς έδωσε την καλύτερη ιδέα για τα party looks μας

Είναι το must-have χρώμα της σεζόν!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν από μερικές μέρες σε γνωστό εμπορικό κέντρο και μας έβαλε σε εορταστικό mood με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό τοις πάσι ότι ξέρει από μόδα και στυλ, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά τόσο από τις εξόδους της στην προσωπική της ζωή όσο και από τις εμφανίσεις της σε διάφορα events, όπως έγινε πριν από δύο μέρες, σε λαμπερή εκδήλωση όπου παραβρέθηκε.

Με ένα κατακόκκινο φόρεμα η παρουσιάστρια του "Fay's time" στον ΣΚΑΪ μάς έδωσε την καλύτερη ιδέα για τα party looks μας, ενώ το outfit ήταν απόλυτα στοχευμένο στις τάσεις του χειμώνα.

Το κόκκινο φόρεμα της Φαίης είναι η καλύτερη στυλιστικη πρόταση για τις γιορτές

Όταν σκεφτόμαστε γιορτές και γιορτινές εξόδους το μυαλό μας πάει συνήθως σε κάτι ιδιαίτερο, glam, εντυπωσιακό, που θα κλέψει τα βλέμματα. Η Φαίη Σκορδά πέτυχε να μας δείξει τον δρόμο για το πώς θα ντυθούμε την Παραμονή, επιλέγοντας ένα bodycon midi κόκκινο φόρεμα, που είναι απόλυτα σε χριστουγεννιάτικο mood. To σχέδιό του αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τις γραμμές μας, ενώ το γυαλιστερό του ύφασμα δημιουργεί την απαραίτητη λάμψη που χρειαζόμαστε στις xmas εξόδους μας.

σκορδά φόρεμα

ndp photo agency

Πώς θα συνδυάσεις τις Ugg σου τον χειμώνα; 15 στυλάτα looks για να τα αντιγράψεις

Όσο για το χρώμα του; Ήδη το ξέρεις καλά ότι φέτος το κόκκινο είναι must-have της σεζόν (δες πώς θα το εντάξεις με 17 τρόπους στα looks σου), οπότε δεν έχεις παρά να το εντάξεις στη shopping list των γιορτών, σε ρούχο ή αξεσουάρ, αφού θα κάνει δήλωση μόδας στα looks σου.

red dress σκορδά

ndp photo agency

Η Φαίη συνδύασε το φόρεμά της με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με πολλά λουράκια, ακολουθώντας το trend των lace-up high heels που βλέπουμε παντού -από τις πασαρέλες μέχρι το street style- και δεν παρέλειψε να βάλει μια girly-festive πινελιά.

σκορδά look

ndp photo agency

Με έναν βελούδινο φιόγκο στα μαλλιά της στην ίδια απόχρωση, εύκολα θύμιζε στην εικόνα της Μπριτζίτ Μπαρντό (σε αυτό συνηγόρησε και το ρετρό hair-look της), οπότε τής δίνουμε άλλο ένα point, αφού το vintage "παίζει" πολύ στις τάσεις.

It's party season! 7 trends που θα χρειαστείς στις glam εμφανίσεις σου

Το κόκκινο είναι το χρώμα της Φαίης

Πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει ντυθεί στα κόκκινα σε επίσημες εξόδους, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της στο χρώμα του πάθους.

Η αλήθεια είναι πως ο τόνος αυτός ταιριάζει στις ξανθές, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους, ενώ αποτελεί μια απόχρωση που από μόνη της φτιάχνει τη διάθεση και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα σε όσους βλέπουν αυτή την εικόνα.

Οπότε για όλους αυτούς τους λόγους (στυλιστικούς και μη) φέτος στις γιορτές βάλε... κόκκινο!

Copy the look

μίνι φόρεμα κόκκινο

One-shoulder, €24,99, H&M

κόκκινο φόρεμα

Mε ένα ώμο, €83,30, Lipsy

κόκκινο στενό φόρεμα

Bodycon, €33,95, Lynne