H Kim Kardashian κράτησε το πιο ανατρεπτικό τσαντάκι Balenciaga

Ευγενική... χορηγία της Σταχτοπούτας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η Kim Kardashian πάντα κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος της όπου κι αν δώσει το "παρών", αφού έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνει και το πιο απλό μέρος σε... πασαρέλα. Η "mega" σταρ εμφανίστηκε σε έναν αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς κάνοντας για ακόμα μία φορά δήλωση μόδας — πιο συγκεκριμένα, κρατώντας ένα clutch που φαινόταν να είναι ευγενική χορηγία της Σταχτοπούτας!

Η Kardashian εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα total blac vinyl σύνολο -που είναι Νο1 trend και όχι κιτς- και εντυπωσιακά γυαλιά-μάσκα, αλλά την προσοχή των θεατών και των φωτογράφων -αλλά και των ειδικών της μόδας- τράβηξε το shoe clutch της φουλ στα κρύσταλλα, διά χειρός Balenciaga.

Το τσαντάκι-γόβα της Kardashian ήταν... προσφορά της Σταχτοπούτας

Τα μάτια όλων έπεσαν στα... χέρια της, αφού μια γόβα σε πραγματικές διαστάσεις ξεχώρισε στα δάχτυλά της. Όχι, δεν ήταν κάποιο εφεδρικό ζευγάρι αλλά μια metallic γόβα στιλέτο εν είδει clutch από την pre-fall 2024 συλλογής Balenciaga, όπου έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε πασαρέλα και η Cardi-B.

To brand, που φημίζεται για τα εκκεντρικά κομμάτια του, δημιούργησε το εν λόγω "τσαντάκι" και σε μαύρο χρώμα, αλλά η Kim επέλεξε την ασημί εκδοχή του, για να δώσει λάμψη στη μονόχρωμη εμφάνισή της. Το σχήμα της τσάντας, φαινομενικά εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο παπούτσι "Knife" του Οίκου, είναι πιστό αντίγραφο γόβας, που κλείνει με φερμουάρ μπροστά.

silver pumps

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga, Demna Gvasalia, είναι διάσημος για τη δημιουργία περίεργων αξεσουάρ, από μια "τσάντα σκουπιδιών" και μια tote χαρτοσακούλα

μέχρι την φούστα... πετσέτα μπάνιου, που προκάλεσε πολλά σχόλια, αρνητικά και θετικά, ανάμεσα στους ειδικούς της μόδας,

και τα περίφημα Crocs με τακούνι στιλέτο. Και ενώ το clutch της Kardashian δεν μπορεί σίγουρα να φορεθεί ως παραδοσιακό γοβάκι, δεν θα εκπλαγούμε αν εμφανιστούν κι άλλες σταρ του Χόλιγουντ να κρατούν το ίδιο αξεσουάρ άμεσα.