Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το παλτό της σεζόν

Μια διαχρονική λύση για τις casual εμφανίσεις μας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Φέτος τα πανωφόρια έχουν την τιμητική τους, ειδικά τα παλτό έχουν γίνει τα αγαπημένα στο street style, που τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε με διάφορους τρόπους στις all-day εμφανίσεις τους. Μάλιστα, κάνουμε focus φέτος τον χειμώνα στα oversized μακριά κομμάτια, που σχεδόν φτάνουν μέχρι το πάτωμα, αφού προσθέτουν έξτρα δόσεις στυλ ακόμα και στις πιο minimal εμφανίσεις.

Έτσι και η Ελεονώρα σε πρόσφατη έξοδό της επέλεξε ένα μάξι μάλλινο παλτό σε nude τόνο, που είναι από τα must-have της εποχής.

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το παλτό του χειμώνα

Είναι πάντα κομψή στις εμφανίσεις της και αγαπά τα minimal looks, που είναι το ίδιο στυλάτα και βολικά. Η Ελεονώρα Μελέτη προτιμά πανωφόρια που κάνουν δήλωση μόδας σε ένα outfit και σίγουρα θέλουμε να την αντιγράψουμε. Το styling εστιάζει στο oversized παλτό σε μπεζ τόνο, που αναδεικνύει ολόκληρο το σύνολο.

ελεονώρα μελέτη

Η παρουσιάστρια του Mega το συνδύασε με loose denim παντελόνα και ολοκλήρωσε το look της με μπεζ ρετρό πουλόβερ και boyfriend λευκό πουκάμισο. Τα ugly sneakers της πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα στοχευμένο σύνολο στις τάσεις του χειμώνα, που θα σε βγάλει ασποροπρόσωπη στις casualwear εμφανίσεις σου.

Copy the look

H αρχή είναι... το ήμισυ του παντός και στη μόδα, οπότε πάνω σε ένα στυλάτο παλτό (με την ίδια αξία με το καμηλό) μπορείς να "χτίσεις" ένα stylish look που θα γίνει το αγαπημένο σου. Κινήσου, λοιπόν, σε γήνινες αποχρώσεις, που ταιριάζουν εύκολα και με άλλα ρούχα της ντουλάπας σου και πόνταρε σε basic κομμάτια, που δεν πρέπει να λείπουν από την capsule γκαρνταρόμπα σου.

Το look της Ελεονώρας Μελέτη είναι διαχρονικά στυλάτο, με all-time classic κομμάτια που έχουν μια μοντέρνα πινελιά. Εστίασε σε loose γραμμές και σε vintage κομμάτια (aka grandpa πουλόβερ), για να είσαι to-the-point, και συμπλήρωσε το outfit με μια mini bag και χρυσαφί κρίκους. Highlight: Βάλε τη θηλυκή πινελιά μέσα από ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν!

Θα χρειαστείς

μπεζ παλτό

Παλτό, €59,99, H&M

μπεζ πουλόβερ

Πουλόβερ, €149,50, Gant

λευκό πουκάμισο

Πουκάμισο, €32,99, Marks & Spencer

Τσάντα λογότυπο

Τσάντα, €93,99, Guess

κρίκοι χρυσαφί

Σκουλαρίκια, €3,99, Celestino

αθλητικά

Sneakers, €69,90, Envie shoes

Πάρε ιδέες styling από τα κορίτσια του street style