Πες "όχι" στο βαρετό μαύρο παλτό - Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις με έπεισε να αγοράσω αυτό το χρώμα

Θα σου χαρίσει έξτρα δόσεις στυλ & κομψότητας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είτε παρακολουθείς με πάθος τις τελευταίες τάσεις είτε όχι, σίγουρα έχεις καταλάβει ότι ένα χρώμα φέτος κάνει θραύση σε all-day εμφανίσεις, αποπέμποντας το μαύρο από τον θρόνο του - ειδικά τον χειμώνα. Όχι, βέβαια, ότι δεν θα φορέσουμε το μαύρο μας παλτό τον χειμώνα, αλλά δεν χρειάζεται να το προτιμάμε συνέχεια όταν έρχεται ο λόγος στα πανωφόρια.

Το καυτό κόκκινο περνάει μια σημαντική στιγμή στην στυλιστική του... ιστορία - για πρώτη φορά τόσο πολύ φέτος, ενώ μπορείς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου με 17 τρόπους. Η φλογερή απόχρωση ήταν πλούσια στις πασαρέλες A/W 23 νωρίτερα φέτος, με τη μορφή μάξι φορεμάτων, προσεγμένων παλτό, παπουτσιών και όλων των ειδών τα αξεσουάρ, ενώ το είδαμε σε συλλογές των Victoria Beckham, Ferragamo, The Row, Bottega Veneta και Tory Burch.

Οπότε ποια καλύτερη εποχή από τον χειμώνα, για να αποκτήσεις ένα κόκκινο παλτό και να φωτίσεις τα χειμωνιάτικα σύνολά σου, όπως έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα υιοθέτησε ένα στοχευμένο total red look, που γίνεται αντικείμενο του πόθου και του... πάθους!

Το κόκκινο παλτό της Κατερίνας Καινούργιου είναι must-have

Ενώ το έντονο κόκκινο είναι ένα κλασικό χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αυτήν τη σεζόν παρατηρήσαμε ότι μπαίνει δυναμικά στις ντουλάπες μας, φέρνοντας μαζί του φρεσκάδα και ​​ενθουσιασμό. Έτσι και οι επώνυμες κάνουν μια βουτιά... σε ένα έντονο κόκκινο μάλλινο παλτό για να διώξουν μακριά τη χειμωνιάτικη ψύχρα και να φέρουν πιο κοντά το στυλ!


Κι αν το κόκκινο γενικότερα μπορεί να σου φαίνεται πολύ τολμηρό σε head-to-toe σύνολα, πιστεύω ακράδαντα ότι ένα παλτό σε αυτή την απόχρωση θα δώσει νέα πνοή στην γκαρνταρόμπα σου με τρόπους που κανένα άλλο χρώμα δεν θα μπορούσε.

Εάν φοράς, μάλιστα, πολύ συχνά μαύρο τότε η προσθήκη ενός κόκκινου μάλλινου παλτό θα σε βοηθήσει να φωτίσεις τη μονοχρωμία με μια ζωηρή πινελιά. Εναλλακτικά, συνδύασέ το με ένα ​​λευκό μπλουζάκι και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, καθώς το κόκκινο και το denim είναι ένας συνδυασμός που απογειώνει και την πιο... βαρετή εμφάνιση.


Και αν είσαι τολμηρή με το color blocking, συνδύασέ το με ροζ, για μια μοντέρνα εμφάνιση που θα ζήλευε και ο πιο αδαής της μόδας. Έτσι, αν θέλεις να πεις (έστω προσωρινά) "αντίο" στο μαύρο σου πανωφόρι, διάλεξε ένα από τα πιο στυλάτα κόκκινα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Διάλεξε ένα κόκκινο παλτό

παλτό με γούνα

Mε γούνα, €289, Jakke

κόκκινο παλτό ίσιο

Mε μαύρα κουμπιά, €129, Zara

παλτό με ζώνη

Με φαρδιά μανσέτα, €71,52, Lynne

παλτό με κουμπιά

Μπουκλέ, Mango

φαρδύ παλτό κόκκινο

Με μεγάλα πέτα, River Island