5 γυναίκες πάνω από τα 50 προτείνουν το δικό τους party look για την Πρωτοχρονιά

Κερδίζουν τις εντυπώσεις με την κομψότητα και το στυλ τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι διάσημες για το στυλ και την εμφάνισή τους, αφού στα 50 plus χρόνια τους συνεχίζουν να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους και να ξεχωρίζουν με τις στυλιστικές επιλογές τους. 5 γυναίκες αποδεικνύουν περίτρανα πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία όταν διαθέτεις γούστο, αισθητική και ξέρεις από τάσεις και μόδα, δημιουργώντας ευφάνταστα looks που εύκολα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Λόλω των εορταστικών ημερών και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς 5 λαμπερές κυρίες πάνω από τα 50 μάς δείχνουν τη δική τους επιλογή outfit για το ρεβεγιόν, που θα μας χαρίσει έμπενυση και θα πάρουμε ιδέες για να ντυθούμε κομψά και στυλάτα, ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Οπότε δες τις προτάσεις τους και δημιούργησε το δικό σου party look, για να λάμψεις για άλλη μία φορά κάτω από το γκι.

5 λαμπερές κυρίες άνω των 50 ετών προτείνουν το party look της Πρωτοχρονιάς

Paulina Porizkova


Style note: Η ιδέα εδώ είναι να εντυπωσιάσεις χωρίς να κάνεις και μεγάλη προσπάθεια. Επένδυσε σε ένα κοστούμι σε trendy χρώμα (το πράσινο της ελιάς είναι must, μαζί με 4 ακόμη αποχρώσεις) με αρκετές δόσεις λάμψης στην υφή και διατήρησε το μακιγιάζ σου σε ήπιους τόνους.

Christy Turlington

Style note: Μια εντυπωσιακή εμφάνιση προτείνει η ανεπανάληπτη "μοντέλα", επιλέγοντας μάξι κόκκινο φόρεμα (δες τους 17 τρόπους με τους οποίους θα ενσωματώσεις το χρώμα αυτό στην γκαρνταρόμπα σου), που συνδυάζει τρεις τάσεις μαζί: Το δέσιμο στον λαιμό, την αέρινη εφαρμογή και το μάξι μήκος. Να θυμάσαι ότι θα το αναδείξεις καλύτερα με ένα χαλαρό σινιόν στα μαλλιά σου.

Helena Christensen

Style note: Μια σούπερ θηλυκή πρόταση, με επίκεντρο την καλλίγραμμη σιλουέτα που διαθέτει το πρώην σούπερ μόντελ. Ένα μαύρο bodycon φόρεμα αποτελεί safe επιλογή, αφού δεν χρειάζεσαι και πολλά για να ξεχωρίσεις. Ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια ολοκληρώνουν ιδανικά το outfit.

Δείτε επίσης: Kαι ξαφνικά όλες φοράνε αυτό το elegant top με τζιν αυτήν τη σεζόν

Eva Herzigová

Style note: Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, συνεχίζει να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια προτιμά minimal σύνολα για τις βραδινές εξόδους της, με έμφαση στο διαχρονικό ασπρόμαυρο. Ένα all-time classic μαύρο κοστούμι συνδυάζεται ιδανικά με ένα λευκό παλτό και αναδεικνύεται με κοσμήματα φουλ στη λάμψη.

Lyn Slater

Style note: Γνωστή για τα υπέροχα γκρίζα μαλλιά της και το αβίαστο στυλ της, η συνταξιούχος καθηγήτρια και κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Fordham αποφάσισε στην ηλικία των 60 να ασχοληθεί με τη μόδα. Πλέον στα 69 της είναι από τα διασημότερα μοντέλα, με τα looks της να χαρίζουν έμπνευση. Ένα μάξι μαύρο φόρεμα δεν λείπει από την εορταστική της γκαρνταρόμπα, δίνοντας έμφαση στα bold μανίκια.