Πώς ντύνονται οι διάσημοι περιμένοντας το Άγιο Βασίλη; Τα best-of party looks στο Instagram

Τι φοράνε για να αποχαιρετίσουν το 2023

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Οι καλύτερες εορταστικές εμφανίσεις για να εμπνευστείς είναι αυτές των διασήμων που τις ανεβάζουν στο Instagram αυτές τις γιορτινές μέρες. Υπάρχει η κλασική φωτογραφία κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτή δίπλα στο τζάκι και η άλλη δίπλα σε xmas στολισμό.

Ούτε οι διάσημοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο δέλεαρ της selfie στις γιορτές των ημερών. Μια εξαιρετική, φυσικά, συνήθεια για εμάς, αφού βλέποντας τα party looks τους -ανάμεσα στα άλλα 10 που σου έχω δείξει-μπορούμε να εμπνευστούμε για το τι θα φορέσουμε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς ή τουλάχιστον να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο, το ίδιο festive και εντυπωσιακό.

Τι φοράνε οι διάσημοι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Alexa Chung με χρυσαφί παγέτες


Η συντάκτρια της βρετανικής Vogue, Alexa Chung, με αφορμή τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με χρυσαφί παγέτες που σχεδίασε ο Marco Capaldo του 16Arlingtons.

Η Vittoria Ceretti με μάξι minimal glam φόρεμα

Το μοντέλο Vittoria Ceretti ποζάρει με μακρύ μπορντό φόρεμα με εφέ ζέβρας. Ιδανικό για όσες σκέφτονται ένα ρεβεγιόν εκτός σπιτιού, γιατί δεν ζαρώνει στη βαλίτσα και παραμένει τέλειο. Το ίδιο σκέφτηκε και η δική μας Φαίη Σκορδά.

Margherita Maccapani-Missoni με πορτοκαλί & μπορντό σύνολο

Η Margherita Maccapani-Missoni γιόρτασε τα πρώτα Χριστούγεννα του brand της Maccapani με μια κομψή και χαλαρή εμφάνιση, επιλέγοντας μπορντό πουκάμισο με δέσιμο στον λαιμό και πορτοκαλί slip-on ρετρό παντελόνι. Η must λεπτομέρεια; Η 70s χρυσή ζώνη με κρίκους στη μέση.

Η Sara Sampaio με λευκό πουλόβερ

Το μοντέλο Sara Sampaio επέλεξε νότες λευκού για τα Χριστούγεννα του 2023, αλλά στην ice white εκδοχή. Πόζαρε με μια σατέν μεταξωτή midi φούστα (δες τις 10 φούστες που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου) και ένα εντυπωσιακό λευκό πουλόβερ με πλεξίδες.

Η Kendall Jenner με ρετρό φόρεμα

Η Kendall Jenner επέλεξε μια απολύτως θεματική εμφάνιση για τα Χριστούγεννα: Στενό μαύρο φόρεμα με λευκή γούνα στα τελειώματα. Τα minimal ψηλοτάκουνα πέδιλα αφήνουν το party dress να αναδειχτεί.

Η Winnie Harlow ως... Άγιος Βασίλης

Η Καναδή "μοντέλα" και ακτιβίστρια Winnie Harlow ντύθηκε... Άγιος Βασίλης με μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες κατακόκκινες γόβες.