Το πιο chic-minimal office look φόρεσε η Βίκυ Καγιά και την ζηλέψαμε

Απλά κομμάτια σε στοχευμένους συνδυασμούς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, αφού η κομψότητά της αλλά και οι στυλιστικές της γνώσεις την έχουν τοποθετήσει εδώ και χρόνια πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και κομψές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που ξέρει από μόδα και τάσεις, αποδεικνύοντας καθημερινά με τα looks της ότι το στυλ της είναι αξεπέραστο και μοναδικό.

H ίδια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, που τη βοηθάει να φοράει τα πάντα και να δείχνουν πάνω της όπως ακριβώς στα μοντέλα στην πασαρέλα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε να κάνει βιντεάκια με έξυπνο styling, δείχνοντάς μας πώς θα φορέσουμε ένα look το πρωί και το βράδυ, αλλάζοντας κάποια items και προσθέτοντας μερικές πιο glam λεπτομέρειες.

Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, την είδαμε να φοράει το πιο chic-minimal office look, που μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις, συνδυάζοντας στοχευμένα βασικά κομμάτια της capsule γκαρνταρόμπας σου, για να αναδείξεις την κομψότητα και το στυλ σου.

Το chic-minimal office look της Βίκυς Καγιά

Με basic items που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου θα αναδείξεις το quiet luxury style, που τιμά και η Ελένη Μενεγάκη, δημιουργώντας ένα look βασισμένο σε μια αυστηρή χρωματική παλέτα, με μαύρο και γκρι, που θα γίνει το must-have σύνολο για να πας στο γραφείο.

Style tip: Μπορείς αντί για φόρεμα να επιλέξεις μια μάξι φούστα, που φυσικά δεν είναι καθόλου βαρετή, δημιουργώντας ακριβώς το ίδιο σύνολο. Κάνε layering πάνω από το γιλέκο με το αγαπημένο σου γκρι ή μαύρο oversized παλτό.

Αντίγραψε το office look της Βίκυς Καγιά

γκρι φόρεμα

Φόρεμα tweed, €132, Lola

ή

γκρι φούστα

Μάξι φούστα, €14,99, Celestino

γκρι πουλόβερ

Ζιβάγκο, €9,55, Only

γιλέκο μαύρο

Ruffer γιλέκο, €228, Gant

μαύρη τσάντα

Τσάντα, €26, Keepfred

μαύρες μπότες

Over-the-knee μπότες, €74,90, Envie shoes