Day or Night: Η Βίκυ Καγιά σού δείχνει πώς θα φορέσεις ένα σύνολο πρωί & βράδυ

Προσθέτοντας ένα διαφορετικό item κάθε φορά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@vickykaya
instagram@vickykaya

Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, αφού η κομψότητά της αλλά και οι στυλιστικές της γνώσεις την έχουν τοποθετήσει εδώ και χρόνια πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και κομψές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που ξέρει από μόδα και τάσεις, αποδεικνύοντας καθημερινά με τα looks της ότι το στυλ της είναι αξεπέραστο και μοναδικό.

H ίδια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, που τη βοηθάει να φοράει τα πάντα και να δείχνουν πάνω της όπως ακριβώς στα μοντέλα στην πασαρέλα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε να κάνει βιντεάκια με έξυπνο styling, δείχνοντάς μας πώς θα φορέσουμε ένα look το πρωί και το βράδυ, αλλάζοντας κάποια items και προσθέτοντας μερικές πιο glam λεπτομέρειες. Και η αλήθεια είναι πως αξίζει να πάρεις μια γεύση από τα πολυμορφικά της outfits, που ξεχώρισαν.

Irene Angelopoulos: Tο next big thing στον χώρο της μόδας

Εμφανίσεις πρωί & βράδυ με το ίδιο σύνολο

#τάση vinyl

Το βινύλ έρχεται από τα 70s με φόρα και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν θα είσαι καθόλου κιτς εάν το επιλέξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις - το αντίθετο! Γίνεται εκ νέου το Νο1 trend της εποχής (δες τις τάσεις 2023) και καθόλου κακόγουστη επιλογή, με τη Βίκυ να το επιλέγει σε μια μίντι φούστα σε A line, που κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Το πρωί: Θα το φορέσεις με τη μαρινιέρα σου σε παρόμοια απόχρωση και θα ολοκληρώσεις το look με slouchy boots μέχρι το γόνατο και mini bag.

To βράδυ: Θα αλλάξεις μόνο το top, επιλέγοντας ένα πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό στον ίδιο τόνο με τη φούστα και θα απογειώσεις το σύνολο με χρυσαφί κοσμήματα (δες τις 7 τάσεις του χειμώνα).

#τάση μονοχρωμία

Τα μονόχρωμα αποτελούσαν (και αποτελούν) ανέκαθεν safe επιλογή στο styling, ενώ έχουν ακόμα ένα πλεονέκτημα, καθώς δείχνουν τη σιλουέτα ψηλότερη. Η Βίκυ επιλέγει λευκό χρώμα και μας δείχνει πώς με ένα minimal παντελόνι και ένα πουκάμισο (δες ακόμα μερικούς τρόπους για να φορέσεις το oversized) μπορείς να είσαι το ίδιο κομψή το πρωί και λαμπερή το βράδυ.

Το πρωί: Θα χρειαστείς ένα nude μπλουζάκι, ένα φουλάρι και τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπερ σημαίνει χαμηλά γοβάκια και μια bold τσάντα. Φόρεσε το πουκάμισο χαλαρά, έξω από το παντελόνι, και ανάδειξε τα αξεσουάρ σου με πιασμένα μαλλιά σε ένα χαμηλό σινιόν. Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου θα σου χαρίσουν έξτρα στυλ.

Aυτό το φόρεμα από το Zara με €12,99 δεν θα το βγάλεις από πάνω σου

Το βράδυ: Φόρεσε ένα bralette με στρας από μέσα και άφησέ το να φανεία διακριτικά. Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπορντό χρώμα, με τις ανάλογες λαμπερές λεπτομέρειες και μια μίνι bag θα ολοκληρώσουν το βραδινό σου σύνολο. Φόρεσε μόνο διακριτικούς κρίκους (τσέκαρε τα σκουλαρίκια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου) στα αυτιά σου και είσαι έτοιμη!