Ποιες επώνυμες μάς απογοήτευσαν στυλιστικά στην παρουσίαση της νέας συλλογής του Η&Μ - Λίγες οι καλοντυμένες

Μετρημένες στα δάχτυλα οι ωραίες εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μόδα, αφού το Η&Μ Studio παρουσίασε τη νέα του S/S 2024 συλλογή, σε ένα λαμπερό event στην Αθήνα, που συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και πολλές... διασημότητες που έδωσαν το "παρών", απολαμβάνοντας ένα βράδυ γεμάτο fashion στιγμές.

Λαμπερές γυναίκες από κάθε... καλλιτεχνικό μετερίζι δεν πέρασαν απαρατήρητες με τις εμφανίσεις τους, ενώ καθεμία ξεχωριστά κέρδισε τα φλας των φωτογράφων και χάρισε πολλά χαμόγελα στον φακό. Από τη μουσική, την τηλεόραση, τη δημοσιογραφία, όλες έδωσαν το "παρών", κάνοντας στυλιστικές επιλογές που μας έκαναν "κλικ" - θετικό και αρνητικό.

Είδαμε σύνολα στοχευμένα στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, αρκετά "καλοκαιρινές" επιλογές αλλά και ρούχα που δεν ταίριαζαν ούτε στην περίσταση ούτε στις κυρίες που τα επέλεξαν. Συνολικά η βραδιά... στυλιστικά τα είχε όλα: Τα πάνω και τα κάτω στο στυλ, τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες αλλά και εκείνες που θα μπορούσαν... καλύτερα. Ας δούμε λοιπόν ποιες επώνυμες μάς απογοήτευσαν στυλιστικά - που ήταν και οι περισσότερες, δηλαδή.

Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Οι επώνυμες που κέρδισαν τις εντυπώσεις πόνταραν σε τρία βασικά σημεία: Τα ρούχα τους ήταν απόλυτα στοχευμένα για την βραδιά, τους ταίριαζαν και ήταν μέσα στις τρέχουσες τάσεις της σεζόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

ηλιανα παπαγεωργίου

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις, επιλέγοντας ένα metallic jampsuit, που ανέδειξε ακόμα περισσότερο με λαμπερά αξεσουάρ, με το μότο "more is more" να κυριαρχεί στην εμφάνισή της.

Μαρία Ηλιάκη

ηλιάκη

Κομψή και γοητευτική, η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα, ένα slouchy αντρικό κοστούμι σε γκρι τόνο, που δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι ψηλοτάκουνες γόβες έβαλαν τη θηλυκή πινελιά στο look.

Κλέλια Ανδριολάτου

ανδριολάτου

Μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις έκανε η κούκλα Κλέλια Ανδριολάτου, που ανέδειξε τόσο το σεξαπίλ της όσο και τον μοδάτο χαρακτήρα της. Ο ορισμός της κομψότητας, με μάξι μαύρη pencil φούστα και διάφανο πουκάμισο, η ηθοποιός ξεχώρισε την χθεσινή βραδιά με το εξαιρετικό της στυλ.

Ελένη Τσολάκη

τσολάκη

Άλλη μία όμορφη εμφάνιση έχει πλέον... στο ενεργητικό της η Ελένη Τσολάκη, επιλέγοντας ένα γκρι κοστούμι, που συνδύασε με φλούο αξεσουάρ, κάνοντας τη διαφορά. Η ίδια ακολούθησε πιστά το πετυχημένο κόλπο του "λάθος παπουτσιού" για να δημιουργήσει ένα στοχευμένο σύνολο.

Έλενα Γαλύφα

γαλύφα

Chic & elegant η Έλενα Γαλύφα, πόνταρε σε ένα minimal look, που και safe επιλογή ήταν και της πήγαινε. Τα κομμάτια που επέλεξε (καμπαρντίνα & jumpsuit) είναι ο ορισμός των trends της άνοιξης.

Οι κυρίες που μας απογοήτευσαν με το στυλ τους

Τόνια Σωτηροπούλου & Δανάη Μιχαλάκη

δανάη μιχαλάκη

Έχουμε συνηθίσει την Τόνια να κάνει πάντα θηλυκές εμφανίσεις στις εξόδους της, με τα φορέματα να έχουν την τιμητική τους στις επιλογές της. Η χθεσινή της εμφάνιση δεν κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ το γιλέκο κατέστρεψε όλη την εικόνα. Όσο για τη Δανάη Μιχαλάκη; Λίγο μεγαλίστικο το στυλ που επέλεξε και πολύ "βαρύ" για το νεαρό της ηλικίας της, ενώ τα loafers δεν ταίριαζαν καν με το ύφος του φορέματος.

Τάμτα

τάμτα

Πολύ τολμηρή, όπως πάντα στις στυλιστικές της επιλογές, η Τάμτα ήταν δύσκολα αναγνωρίσιμη με το στυλ που επέλεξε. Αν και η δερμάτινη καμπαρντίνα σε baby blue τόνο ήταν to-the-point, όπως και τα λευκά της γοβάκια, το hair και make-up look της δεν "έδεσε" με το σύνολο.

Έβελυν Καζαντζόγλου

καζαντζόγλου

Πολυχρωμία που δεν ανέδειξε την εμφάνιση της Έβελυν Κααζαντζόγλου, αφού 5 διαφορετικά χρώματα είχε το outfit. Αν και κάθε κομμάτι που επέλεξε είναι σούπερ μοδάτο, συνολικά η εικόνα δεν είχε καμία στυλιστική συνοχή.

Αναστασία Τσιλιμπίου

τσιλιμπίου

Η επιλογή ενός τόσο στενού φορέματος δεν κολάκευε τη σιλουέτα της Αναστασίας Τσιλιμπίου - το αντίθετο. Ωστόσο τα αξεσουάρ ήταν απόλυτα ταιριαστά με το σύνολο, δίνοντάς της ένα... στυλιστικό ελαφρυντικό.

Όλγα Ντάλλα

ντάλλα

Μοντέλο από κούνια, η αλήθεια είναι πως η Όλγα Ντάλλα μπορεί εύκολα να υποστηρίξει ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει. Ωστόσο, το see-through φόρεμά της και όλο το styling ήταν περισσότερο για... μπουζούκια και όχι τόσο για εκδήλωση μόδας.

Κατερίνα Πεφτίτση

κατερίνα πεφτίτση

Μια "ζουμερή" κοπέλα και φουλ στην ενέργεια και την αισιοδοξία, η Κατερίνα Πεφτίτση σε κερδίζει με το χαμόγελό της. Ακομπλεξάριστη και... η χαρά του Θεού όπου κι αν τη συναντήσεις, δεν μπορείς παρά να τη θαυμάσεις. Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα της επέλεξε ένα φανταχτερό φλοράλ φόρεμα, που δεν κολάκευε και τόσο το juicy σώμα της.

Τάνια Μπρεάζου

τάνια μπρεάζου

Όμορφη (κούκλα για την ακρίβεια), αλλά κάπου η Τάνια Μπρεάζου το έχασε με το styling. Ωραία η ολόσωμη φόρμα αλλά τα φτερά, πούπουλα και τούλια πιο πολύ ταιριάζουν σε μια πίστα παρά σε μια εκδήλωση μόδας.

Πένυ Αγοραστού

πένυ αγοραστού

Απευθείας από το παρελθόν έρχεται η Πένυ Αγοραστού, που τιμά τη ρετρό τάση αλλά με έναν δικό της τρόπο! Το μίντι μήκος του φορέματος σε συνδυασμό με την κλειστή λαιμόκοψη, δεν αφήνουν το σώμα της να "αναπνεύσει", ενώ η έτσι ή αλλιώς πετυχημένη κίνηση να φορέσει μια ζώνη στη μέση της... μάλλον δεν φτάνει!