Τι φόρεσες αγάπη μου: Πάλι δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις πιο καλοντυμένες επώνυμες

Μετρημένες στα δάχτυλα οι κομψές celebrities της... καρδιάς μας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν λέω είναι όλες τους κομψές και πάντα προσέχουν τις εμφανίσεις τους, ενώ τα looks τους δείχνουν ότι ακολουθούν τις τάσεις και τα trends κάθε σεζόν... αλλά κάπου μπερδεύονται στις στυλιστικές τους σημειώσεις και χάνουν την... μπάλα στο στυλ.

Ο λόγος φυσικά για τις αγαπημένες μας επώνυμες, που είδαμε στο openning Georg Jensen στην Γλυφάδα, χτες το βράδυ 10 Απριλίου, όπου έδωσαν το "παρών" celebrities της εγχώριας showbiz και κέρδισαν τα φλας (λογικό!) αλλά και ποικίλα σχόλια για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους.

Οι περισσότερες επέλεξαν casualwear, που έμπλεξαν με glam κομμάτια, ενώ το λευκό χρώμα και το denim πρωταγωνίστησαν στα περισσότερα outfits. Ωστόσο, λίγες ήταν οι καλοντυμένες και απόλυτα στοχευμένες στις επιλογές τους, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε (ξανά!) να ανακαλύψουμε τις πιο καλοντυμένες επώνυμες.

Καλοντυμένες & κακοντυμένες επώνυμες: Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τη σωστή εμφάνιση

Δεν φτάνει μόνο η παρακολούθηση των τάσεων και... εντάσεων για να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πού θα το φορέσουμε, τι μας πηγαίνει και φυσικά να μην φωνάζει το... ρούχο "ε, δέσ' τε με!" - και είδαμε αρκετά τέτοια (χωρίς λόγο!). Οπότε, για άλλη μία φορά δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις πιο καλοντυμένες επώνυμες, αφού τα στυλιστικά φάουλ ήταν πολλά. Δες στη συνέχεια τις... "απαπά", τις "έτσι κι έτσι" και τις "ουάου"!

Έλενα Χριστοπούλου

έλενα χριστοπούλου

Πολλή πληροφορία! Αυτό είναι το γενικότερο συμπέρασμα στο look της Έλενας, που στηρίχτηκε στα έντονα χρώματα, στα track pants και στα animal prints - όλα big trends. Αλλά τόσος... πλουραλισμός δεν αφήνει το μάτι επουδενί να εστιάσει στο γούστο και στην κομψότητα. Λίγα και καλά, λοιπόν, την επόμενη φορά.

Μαρία Φραγκάκη

μαρία φραγκάκη

Μεμονωμένα όλα τα κομμάτια είναι οκ, εκτός από τα κόκκινα μποτίνια φυσικά, που βγάζουν μάτι (με ένα φαρδύ παντελόνι να φαίνεται μόνο η μύτη τους θα ήταν καλύτερα σίγουρα), ενώ το γαλάζιο σακάκι θα ταίριαζε περισσότερο με ένα υφασμάτινο παντελόνι. Θα προτιμούσαμε ένα denim total look, για μια πιο στοχευμένη εμφάνιση.

Σίσσυ Φειδά

σίσσυ φειδά

Ουπς! Αυτό το κορίτσι είναι τόσο κομψό και γοητευτικό αλλά κάπου το χάνει... στη διαδρομή! Τόση λάμψη από παντού - πολλά κοσμήματα, σατέν σακάκι (μεγαλίστικο!) και χρυσαφί πέδιλα για ένα απογευματινό κάλεσμα; Για γάμο καλεσμένη ή βάφτιση θα ήταν οκ, γι' αυτό είπα ότι το χάνει στη... διαδρομή!

Κατερίνα Καραβάτου

κατερίνα καραβάτου

Το στυλ της είναι κάθε φορά προσεγμένο, δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη στα minimal σύνολα, που της πάνε. Ωστόσο, αυτό το τζιν παντελόνι με τα λουλουδάκια και τα στρας τραβά το μάτι ενοχλητικά και δεν αφήνει το look να αναδειχτεί όπως του αξίζει με το εντυπωσιακό top.

Κιμ Κίλιαν

κιμ κίλιαν

Πολύ κοντό στο μήκος και καυτό στο ντεκολτέ το φόρεμα. Δεν λέω, το καλλίγραμμο σώμα της υποστηρίζει εύκολα ό,τι επιλέξει, αλλά ο κανόνας της μόδας λέει ότι δεν τα αφήνουμε όλα στη... φόρα (πάνω-κάτω): Θέλεις μίνι; Φρόντισε το επάνω μέρος του ρούχου να είναι πιο κλειστό για να μη δείχνει κιτς το αποτέλεσμα.

Εmilia Vodos

emilia vodos

Στοχευμένο το χρώμα -αφού το λευκό είναι η απόχρωση της άνοιξης- αλλά το τοπ από μέσαμε τις "μπλινγκ μπλινγκ" λεπτομέρειες δημιουργούσε "όγκο" στο ντεκολτέ, που δεν χρειαζόταν. Ένα απλό φανελάκι θα ήταν ιδανική επιλογή.

Ζέτα Δούκα

ζέτα δούκα

Μάλλον είχε δίλημμα από πριν... "να πάω τώρα ή να μην πάω!", "μήπως να πάω πρώτα στο σούπερ μάρκετ και να πεταχτώ μετά!"... Μια μπαλαρίνα πάντως θα "έσωζε" το σύνολο, που ήταν κομψό για casualwear.

Μαίρη Βυτινάρος

μαίρη βυτινάρος

Μια υπέρκομψη εμφάνιση έκανε η όμορφη μοντέλα, από όλες τις απόψεις. Στοχευμένο χρώμα, σχέδιο σε τοπ και παντελόνι και φυσικά το quiet luxury σε όλο του το μεγαλείο. Εύγε.

Βρισηίδα Ανδριώτου

βρισηίδα ανδριώτου

Μεγάλη τάση το ντραπέ φόρεμα, δεν λέω, για την άνοιξη, αλλά καθόλου κολακευτικό το σχέδιο που επέλεξε η Βρισηίδα, αφού ο κλειστός λαιμός δεν την κολάκευε! Το χρώμα αυτό θα έδειχνε καλύτερα σε μια πιο μαυρισμένη επιδερμίδα.

Έβελυν Καζαντζόγλου

έβελυν καζαντζόγλου

Μια εμφάνιση απόλυτα στοχευμένη και στην περίσταση και στις τάσεις. Total denim look συνδυασμένο με καφέ μακριά δερμάτινη καμπαρντίνα και αξεσουάρ σε παρόμοιους τόνους. Αυτό το τόσο... όσο θηλυκό, με το bralette από μέσα ήταν η έξτρα θηλυκή πινελιά που χρειαζόταν το σύνολο.

Έλενα Γαλύφα

έλενα γαλύφα

Το κόκκινο είναι το χρώμα της χρονιάς και φορεμένο σε ένα μάξι bodycon φόρεμα είναι ο ορισμός της κομψότητας. Οι slingbacks και το εντυπωσιακό statement σκουλαρίκι έβαλαν τη μοδάτη πινελιά (ακόμα παραπάνω) στο look.

Γαία Μερκούρη

γαία μερκούρη

Μια εμφάνιση που μπορεί ναι μεν να είναι απλή και συνηθισμένη, αλλά ένα νεαρό κορίτσι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να τονίσει την ομορφιά και τη φινέτσα της. Και η Γαία το ξέρει καλά αυτό, οπότε συμφωνούμε και επαυξάνουμε!

Λία Μπαρόλα

λία μπαρόλα

Υπέρκομψη, γοητευτική και elegant. Εμφάνιση για Άριστα ήταν αυτή της Λίας, με loose κοστούμι στο χρώμα της άμμου και δίχρωμες μπαλαρίνες, ενώ το κολιέ με πέρλες απογείωσε το σύνολο.

Βάσια Κωσταρά

βάσια κωσταρά

Για άλλη μία φορά η Βάσια έβαλε σε όλες τα γυαλιά με αυτή την τόσο minimal και ταυτόχρονα iconic casual εμφάνιση. Φαρδύ χακί σουέτ σακάκι, wide-leg παντελόνι και τα πολυαγαπημένα kitten heels δημιούργησαν αθροιστικά μια ουάου εμφάνιση μέσα στην απλότητά της!