Αυτό είναι το οικονομικό Mango πουλόβερ που αγοράζουν όλες οι fashion editors

Αυτό είναι το οικονομικό Mango πουλόβερ που αγοράζουν όλες οι fashion editors

Κάθε χρόνο υπάρχει ένα fashion item στα high street stores ή αλλιώς στα καταστήματα με πιο οικονομικά ρούχα που κάνει sold out ξανά και ξανά. Είναι αυτό το item που αγαπάνε όλες: οι fashion editors, οι fashionistas, οι νέες γυναίκες, οι πιο μεγάλες, οι business women.

Όλες. Ένα από αυτά τα items για τη χρονιά που μας πέρασε ήταν αυτό το πουλόβερ από το Mango. Ένα πουλόβερ στο χρώμα του χιονιού, κεντημένο με πέρλες τόσο ωραίο λες και το είχε πλέξει η γιαγιά μας. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο τέλειο φόρεμα των Bershka και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ...

Μπορεί να φορεθεί με τζιν, με δερμάτινο παντελόνι, με φούστα, με σαλοπέτα, με κολάν και να δείχνει εξίσου ωραίο. Και το καλύτερο; Κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η μητέρα του αγοριού της διαφημιστικής καμπάνιας της H&M! Το κείμενο που κλείνει στόματα

Τώρα μάλιστα που μπορεί να τέλειωσαν οι γιορτές αλλά συνεχίζετε να έχετε να παραστείτε σε γιορτές φίλων -μη ξεχνάμε του Αϊ Γιαννιού και τα Θεοφάνια- είναι η ιδανική λύση είτε πάτε για ένα ήσυχο gathering σε σπίτι -που μπορείτε να το φορέσετε με ένα μαύρο παντελόνι ή και με μια full skirt φούστα- είτε βγείτε σε ένα bar, και το φορέσετε με ένα ψηλόμεσο δερμάτινο σορτσάκι ή φούστα και ψηλά τακούνια. Η επιλογή είναι δική σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ για να τo αποκτήσετε. Βιαστείτε γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα.

instyle.gr