Πανικός με το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Το έριξαν 48 ευρώ σε τιμή

Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός με το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Το έριξαν 48 ευρώ σε τιμή

Πανικός έχει προκληθεί με το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου, μιας και το έριξαν 48 ευρώ σε τιμή! Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια και αν το θες κι εσύ, ίσα που το προλαβαίνεις. Άλλωστε τα All over της, ήδη ξεπουλάνε το ένα πίσω από το άλλο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι από τις ελάχιστες trendsetters στην Ελλάδα. Ό,τι φοράει, γίνεται μόδα και τα outfits της είναι πάντα προσεγμένα αλλά και συνάμα ευκολοφόρετα. Φυσικά, εκείνα που επέλεξε για το ταξίδι της στην Δανία δεν πήγαν πίσω!

Μετά το παλτό που φόρεσε μαζί με την Βάσω Λασκαράκη (δες το εδώ, έχει το χρώμα της σεζόν), εμείς κολλήσαμε και με το φούξια παντελόνι της! Θα το βρεις στα καταστήματά της, σε έκπτωση και έχει από 120 €, 72€! Δείτε την σχετική ανάρτηση με το υπέρτατο παντελόνι που πρέπει να έχεις για την Άνοιξη:

Πώς να φορέσεις το φούξια παντελόνι σου σαν την Αθηνά Οικονομάκου

    • Το ροζ παντελόνι είναι η φετινή αγάπη για τα κορίτσια κι ενώ το χρώμα είναι πολύ girly και έχει αποδοκιμαστεί από πολλές, θέλω να σου πω πως φοριέται κι από τις πιο φανατικές οπαδούς του αντι-ροζ κινήματος.

    TIP: Αν δεν θέλεις ένα αποτέλεσμα που να παραπέμπει σε barbie look απόφυγε το ροζ, το πουά αλλά και το λευκό. Φόρεσέ το με τζιν πουκάμισο, μαύρες μπλούζες, δερμάτινα jackets γόβες, ankle boοts αλλά και oxford shoes. Τόλμησε να παίξεις με το χρώμα και κάνε έντονα colour blocking με φωτεινά – κόκκινα τοπ.

    Aν αγαπάς τα πουκάμισα γιατί δεν κάνεις έναν αρκετά ανοιξιάτικο συνδυασμό με μπλε – λευκό με ρίγα πουκάμισο που θα δώσει πολύ στιλ στην καθημερινότητά σου; Επέλεξε παπούτσια σε γήινα χρώματα.