Με αυτή τη σατέν φούστα από τα Massimo Dutti θα τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα - Κοστίζει κάτω από 70 ευρώ

Πρέπει να την έχεις στη συλλογή σου φέτος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτή τη σατέν φούστα από τα Massimo Dutti θα τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα - Κοστίζει κάτω από 70 ευρώ

Είναι σίγουρο πως μόλις δεις αυτή τη σατέν φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti, θα τραβήξεις κι εσύ πάνω σου όλα τα βλέμματα φέτος την άνοιξη! Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της, μιας και αυτό το μοναδικό κομμάτι κοστίζει κάτω από 70 ευρώ.

Η φετινή συλλογή του Massimo Dutti δεν μας έχει απογοητεύσει ούτε λεπτό, μιας και τα κομμάτια που προτείνει είναι ένα κι ένα, φινετσάτα και μέσα στα trends του 2020.

H συγκεκριμένη φούστα που βρήκαμε, είναι σατέν και έχει έναν ιδιαίτερο αέρα μόλις τη φοράς, μιας και το σχήμα της μοιάζει με παρεό. Το καφετί χρώμα της, μπορεί να συνδυαστεί με υπέροχα ανοιχτόχρωμα τοπάκια και πουκάμισα, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο που θα κλέψει καρδιές.

Μιας και θα βρεθείς στα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά στις προσφορές που έχουν στα παντελόνια....

Μπορείς να τη βρεις στο online store του Massimo Dutti, και κοστίζει 69,95€.

Φούστα Massimo Dutti

Αν ψάχνεις μια πιο οικονομική λύση, τσέκαρε αυτή τη φούστα από τα Massimo Dutti, με 39,95

Θραύση κάνει αυτή η φούστα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα του Massimo Dutti. Κοστίζει με την προσφορά 39,95€ και έχει ξεπουλήσει. Είναι κομμάτι που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, μιας και είναι ένα από τα hot trends της σεζόν.

Πόσες φορές έχεις αγοράσει ένα φτηνό ρούχο που σου χάλασε γρήγορα; Αν κάνεις αυτή την αγορά θα βρεις ασπροπρόσωπη. Καθώς θα το βρεις σε απίστευτη προσφορά και πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Πρόκειται για την μεταλλιζέ φούστα με φινίρισμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti. Μέση σε αντίθεση, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα. Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 91 cm. Από 59,95€ κοστίζει 39,95€.

ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

Massimo Dutti φούστα

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επίσης fashion items κυκλοφορήσαν τα καταστήματα Massimo Dutti στην τελευταία τους συλλογή και ξεπουλάει ακόμα δεν βγήκε στις βιτρίνες. Αναφερόμαστε σε ένα πουκάμισο που είναι φτιαγμένο από ίνες κινέζικης τσουκνίδας.