Φόρα το απόλυτο χρώμα της σεζόν με αυτή τη ζακέτα από τα Stradivarius

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φόρα το απόλυτο χρώμα της σεζόν με αυτή τη ζακέτα από τα Stradivarius

Εάν θέλεις κι εσύ να ακολουθείς τις τάσεις τις μόδας και να φορέσεις το απόλυτο χρώμα γι' αυτή τη σεζόν, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αγοράσεις αυτή τη ζακέτα που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius! Τη λατρέψαμε από το πρώτο λεπτό!

Για ακόμη μία φορά η συλλογή του Stradivarius μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και προτείνει όλα τα υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα σε κάνουν να κατακτήσεις την άνοιξη!

Ειδικά αυτή η υπέροχη ζακέτα που βρήκαμε, είναι μπλε ανοιχτό και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με μπεζ και λευκό για να δημιουργήσεις το πιο αέρινο look που θα τραβήξει τα βλέμματα φέτος την άνοιξη!

Μιας και θα πας στα Stradivarius, τσέκαρε και αυτά τα sneakers με τα οποία έχουμε πάθει κόλλημα!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Κοστίζει 25,99€ και θα τη βρεις στο online store του Stradivarius.

Ζακέτα Stradivarius
κάρντιγκαν ζακέτα

Συνδύασε αυτή τη ζακέτα με αυτό το υπέροχο τοπ από τα Stradivarius!

Τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει σχεδόν όλη τη νέα τους κολεξιόν και τα trends για την Άνοιξη 2020 είναι ένα προς ένα μοναδικά. Μέσα σε αυτή θα βρεις και το τοπ που έχει ντεκολτέ peasant. Πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Τώρα που η Άνοιξη μπαίνει καιρός είναι να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου. Πες «ναι» στο φλοράλ και στα έντονα χρώματα, καθώς είναι από τις αγαπημένες τάσεις και τα επιλέγουν κορυφαίες μπλόγκερ.

Στα Stradivarius θα βρεις ένα τοπάκι που θα γίνει το αγαπημένο σου. Θα το βρεις αν κάνεις μια αναζήτηση στην κατηγορία Trends Άνοιξης 2020 το διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius.

Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι αλλά και φούστα.

Μπλούζα τοπ με ντεκολτέ peasant και κόμπο

 trends της Άνοιξης 2020 Stradivarius

Η spring collection των καταστημάτων Stradivarius για το 2020 είναι εθισμός και από όλα τα κομμάτια που είδαμε ξεχωρίσαμε και αυτά τα υπέροχα και παραμυθένια μποτάκια με κορδόνια.