6+1 φούτερ του Zara κάτω από 20€ που κάνουν θραύση

Τα πιο στυλάτα κομμάτια της αγοράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6+1 φούτερ του Zara κάτω από 20€ που κάνουν θραύση

Το loungewear πρωταγωνιστεί εδώ και έναν χρόνο στην ντουλάπα μας, με τα άνετα και βολικά ρούχα σπιτιού να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω καραντίνας και πανδημίας. Στη συλλογή μας έχουμε σίγουρα T-shirts, tops, hoodies, που φοράμε με στυλ μέσα στο σπίτι αλλά και στις κοντινές βόλτες μας για περπάτημα. Οπότε όλες έχουμε επενδύσει σε παρόμοια κομμάτια που θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και τώρα που ανοίγουν σιγά-σιγά τα πάντα. Το λατρεμένο σε όλες φούτερ κλέβει τις καρδιές μας και το επιλέγουμε σε όλα τα στυλ, τα σχέδια και τα χρώματα που μπορούμε να φανταστούμε.

φούτερ με τζιν

Βασικό fashion item της άνοιξης, το φούτερ το ενσωματώνουμε στις εμφανίσεις μας με ποικίλλους τρόπους, αφού υποστηρίζει το ίδιο καλά το sporty, το casual αλλά και το athleisure look. To Zara διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από φούτερα, σε όλα τα must-have χρώματα της άνοιξης (δες εδώ τις τάσεις) και εμείς διαλέγουμε τα 7 καλύτερα, αυτά που θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ.

Πώς θα φορέσεις το φούτερ

Ευκολοσυνδύαστο κομμάτι, δεν χρειάζεσαι και πολλή σκέψη για να το εντάξεις στα σύνολά σου και να δημιουργήσεις μαζί του διαφορετικά looks. Στις πασαρέλες S/S 2021 και ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, είδαμε τους σχεδιαστές να απογειώνουν το sporty-chic look με φούτερ, με πρωταγωνιστή τον Οίκο Balenciaga, που το συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα, ενώ ο Rodarte απογείωσε τα φούτερ με floral στοιχεία.

φούτερ με cycling pants

Ο κανόνας εδώ είναι να φορέσεις το φούτερ σου όχι μόνο με το τζιν σου (καμπάνα κατά προτίμηση που είναι μεγάλη τάση της σεζόν), αλλά και με μια σατέν φούστα, για παράδειγμα, με ένα wide pants (crop φούτερ κατά προτίμηση) αλλά και με μια στενή dodycon φούστα με σκίσιμο, για μια πιο sexy εμφάνιση. Αν εανήκεις στις τολμηρές, απόκτησε ένα loose κομμάτι και φόρεσέ το σαν φόρεμα με ψηλοτάκουνα ή τα sneakers σου.

φούτερ με μίνι φούστα

Τα είδη που επέλεξα από το Zara καλύπτουν όλη την γκάμα των φετινών τάσεων, είναι χρωματιστά (θα κάνεις μαζί τους το πιο μοδάτο color blocking, όπως η Chiara Ferragni) έχουν διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως βολάν και γιακάδες, είναι φαρδιά ή με κουκούλα ή μεταφέρουν ένα μήνυμα μπροστά! Και το σημαντικότερο όλα κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κάνε τη δική σου δήλωση μόδας!

Τα 7 must-have φούτερ του Zara

ροζ φούτερ

Ροζ crop, €9,95

μοβ φούτερ με βολάν

Μοβ με βολάν, €15,95

φούτερ με κουκούλα

Με κουκούλα, €15,95

φούτερ με στάμπα

Με στάμπα, €17,95

loose φούτερ

Φαρδύ, €19,95

φούτερ με γιακά

Με γιακά, €19,95

φούτερ με γράμματα

Με γράμματα, €19,95