6 εμπριμέ φορέματα Zara που θα φορέσεις στην Ανάσταση

Θα είσαι κομψή και σούπερ στυλάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 εμπριμέ φορέματα Zara που θα φορέσεις στην Ανάσταση

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, το Πάσχα πλησιάζει, ενώ όπως ήδη φαίνεται θα το γιορτάσουμε και πάλι (όπως και πέρυσι δηλαδή) στο κλεινόν άστυ, αφού οι μετακινήσεις εκτός νομού δεν θα επιτραπούν. Φυσικά φέτος θα πάμε στην εκκλησία για την Ανάσταση, που μεταφέρθηκε στις 9 το βράδυ λόγω πανδημίας, οπότε έχεις μία εβδομάδα καιρό για να σκεφτείς τι θα φορέσεις το βράδυ εκείνο και μετά για να απολαύσεις το παραδοσιακό φαγητό με την οικογένειά σου, κομψή και στυλάτη.

Η καλύτερη επιλογή, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το πιο κοντινό σου Zara κατάστημα ή να μπεις στο site της εταιρείας και να διαλέξεις ένα από τα 6 εμπριμέ φορέματα που σου προτείνω (ρίξε μια ματιά και στα πράσινα φορέματα του Zara), και θα σου εξηγήσω στη συνέχεια τον λόγο. Όσο κι αν είσαι απογοητευμένη λόγω εγκλεισμού και πανδημίας, οφείλεις στο εαυτό σου να αλλάξεις για λίγο... στυλιστικές συνήθεις (εννοώ να βγάλεις τις φόρμες και τις πιτζάμες σου), επιλέγοντας ένα άνετο και μοδάτο κομμάτι που θα το απολαύσεις και όλο το καλοκαίρι που πλησιάζει.

Γιατί εμπριμέ...

  • Είναι το πιο ευκολοφόρετο ρούχο της άνοιξης, αφού, συνδυάζοντας πολλά χρώματα, μπορείς να το σετάρεις με πολλά αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια.
  • Φέρνει μια ρετρό πινελιά στο look σου, αφού η μόδα του παρελθόντος επανακάμπτει μέσα από διάφορα κομμάτια και εσύ αποκτάς αμέσως στην εμφάνισή σου τον vintage χαρακτήρα που θέλεις. Και χωρίς να κοπιάσεις πολύ.
  • Εάν επιλέξεις ένα μίνι κομμάτι, μπορείς να το φορέσεις και με το παντελόνι σου, κάνοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ.
  • Το εμπριμέ έχει την ικανότητα, λόγω μοτίβων, να καλύπτει ατέλειες σε διάφορα σημεία του σώματος και εσύ να αποκτάς έτσι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • θα βρεις εύκολα το πανωφόρι που θα του ταιριάζει ανάμεσα στα πιο trendy της άνοιξης, είτε είναι denim είτε υφασμάτινο και δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις και γι' αυτό.
  • Εάν έχει κουμπιά, μπορείς να το φορέσεις και σαν πουκάμισο πάνω από ένα μονόχρωμο σύνολο, δημιουργώντας ένα επιπλέον outfit.

Τα 6 καλύτερα εμπριμέ φορέματα του Zara

mini floral φόρεμα

Μίνι floral φόρεμα, €25,95

μίνι εμπριμέ φόρεμα

Εμπριμέ φόρεμα, €29,95

μίνι φόρεμα με εμπριμέ μοτίβα

Εμπριμέ φόρεμα με μακριά μανίκια, €39,95

μάξι μοβ φόρεμα

Μάξι floral μοβ φόρεμα, €29,95

φόρεμα κιμονό

Φόρεμα κιμονό με ζώνη, €39,95

φόρεμα μάξι εμπριμέ

Εμπριμέ μάξι φόρεμα, €49,95