10 πράσινα φορέματα του Zara μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood

Συνδυάζουν όλες τις τάσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
10 πράσινα φορέματα του Zara μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλοκαίρι αγαπά τα φορέματα και εμείς το καλοκαίρι, οπότε η επιλογή αυτού του ιδιαίτερα βολικού, στυλάτου, μοδάτου ρούχου είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει ντουλάπα, γκαρνταρόμπα, βαλίτσα ανά τον κόσμο που να μην περιέχει τουλάχιστον ένα φόρεμα, αυτό είναι σίγουρο. Η ποικιλία και οι επιλογές είναι πάντα πολλές και ένα ποτέ δεν είναι αρκετό. Το Zara προτείνει φέτος το πράσινο χρώμα, που είναι έτσι ή αλλιώς μεγάλη τάση στα trends S/S 2021, και μάλιστα όχι μόνο σε μονοχρωμίες αλλά και σε όλα τα trendy μοτίβα της σεζόν.

Τον τελευταίο ένα χρόνο με την εμφάνιση της πανδημίας και του lockdown στη ζωή μας, με τον περιορισμό των μετακινήσεων και των εξόδων μας, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη μόδα έχει αλλάξει ριζικά. Πλέον, οι στιλιστικές επιλογές, αλλά και οι αγορές που κάνουμε αφορούν πρωτίστως την άνεση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ξεχνάμε το στυλ.

Oι επιλογές της άνοιξης είναι στο Zara

Loose και άνετες γραμμές που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, απαλά υφάσματα που μας διευκολύνουν στην καθημερινότητά μας, ιδιαίτερα τα μεταξωτά και τα πλεκτά είναι πρώτα στις προτιμήσεις μας, χρώματα και patterns που συνδυάζονται εύκολα (από γήινα μέχρι έντονα φωτεινά όπως προστάζουν και τα color trends S/S 2021) είναι μερικά από τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τα ρούχα μας.

Και μπορεί τα φορέματα να μην είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό, καθώς τα έχουμε συνδυάσει με βραδινές και πιο glam εξόδους, ωστόσο φέτος οι σχεδιαστές τα απλοποίησαν, δημιουργώντας κομμάτια που δεν θέλουμε να τα βγάλουμε από πάνω μας και τα φοράμε εύκολα από το πρωί ως το βράδυ.

Mini, midi ή maxi, τα φορέματα είναι η ευκολότερη επιλογή για κομψές, θηλυκές και στυλάτες εμφανίσεις, επιλέγοντας αυτήν τη φορά το πράσινο χρώμα που μας φέρνει στο μυαλό τη φύση και το περιβάλλον. Εμπριμέ, φλοράλ (δες εδώ πώς θα το φορέσεις), ριγέ (δες πώς φόρεσε τις ρίγες η Δούκισσα Νομικού) στα μοτίβα αλλά και shirt-dress, lingerie, με cut-outs ή βολάν, το Zara έχει τα 10 καλύτερα της αγοράς για να διαλέξεις!

10 πράσινα φορέματα για να διαλέξεις

φόρεμα με Baloon μανίκια

Με baloon μανίκια, €39,95

φόρεμα με cut-outs

Με cut-outs, €39,95

φόρεμα με βολάν

Με βολάν, €39,95

εμπριμέ φόρεμα

Εμπριμέ, €29,95

φόρεμα με κεντήματα

Με κεντήματα, €39,95

φόρεμα lingerie

Σατέν lingerie, €29,95

φόρεμα με ζώνη

Με ζώνη, €49,95

φόρεμα πλεκτό

Σε στενή γραμμή, €29,95

φόρεμα με ρίγες

Ριγέ στράπλες, €29,95