Green... team! Η φύση στην γκαρνταρόμπα σου

Πώς θα εντάξεις το πράσινο χρώμα στα looks σου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Green... team! Η φύση στην γκαρνταρόμπα σου

Η φύση πάντα μεγαλουργεί την άνοιξη, καθώς όλα γύρω μας πρασινίζουν και δημιουργούν έναν υπέροχο καμβά που εμπνέει. Το ίδιο φέτος συμβαίνει και στη μόδα, αφού ένα από τα χρώματα που κυριάρχησαν στα trends S/S 2021 είναι και το πράσινο, όχι μόνο στην κλασική του εκδοχή αλλά και σε όλους τους τόνους, από σκούρο μέχρι το sage green, μπορείς να κάνεις τη δική σου επιλογή, ανάλογα με το στυλ και τη... φαντασία σου.

Φυσικά, το κλασικό πράσινο του... γκαζόν είναι αυτό που είδαμε περισσότερο στις πασαρέλες, και πολυαγαπημένο των σχεδιαστών αλλά και των fasionistas που το επέλεξαν στο street style, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς στα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας.

Ο λόγος που αγαπήσαμε και εμείς το πράσινο είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών, ενώ αποτελεί από τα "εύκολα" χρώματα αφού μπορείς να το ταιριάξεις σχεδόν με όλες τι αποχρώσεις που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος, προφανής!

Σκέψου λίγο ένα καταπράσινο λιβάδι σαν βάση ενός καμβά όπου επάνω του ο ζωγράφος δημιουργεί πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία ταιριάζουν και με το παραπάνω στο σύνολο. Με απλά λόγια, το πράσινο συνδυάζεται ιδανικά με όλα τα φωτεινά χρώματα (πορτοκαλί, ροζ, κίτρινο, που είναι και το χρώμα της χρονιάς, κόκκινο) αλλά και με γήινους τόνους όπως το μπεζ, το καφέ, το nude. Διαλέγεις και παίρνεις, λοιπόν.

Τα βασικά πράσινα κομμάτια που θα αποκτήσουμε

Παντελόνι

πράσινο παντελόνι

Ένα φαρδύ σατέν θα σε βολέψει στις βραδινές σου εξορμήσεις, που θα το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα και τοπ σε έντονα χρώματα, κατά προτίμηση με cut-outs (δες εδώ τα καλύτερα) που θα εφαρμόζουν πάνω σου.

Σακκάκι

πράσινο σακάκι

Ξέφυγε λίγο από το κλασικό και προτίμησε ένα με φλούο λεπτομέρειες, που θα το φορέσεις με το flared denim σου και ένα λευκό T-shirt. Τα μεγάλα χρυσαφί αξεσουάρ ταιριάζουν γάντι.

Φούστα

πράσινη φούστα

Μια μίνι σε Α γραμμή είναι ό,τι πρέπει για να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου αλλά και για να κάνεις δυναμική... εισβολή στη νέα σεζόν. Συνδυασέ την με ένα λεπτό πουλόβερ σε μοβ χρώμα και θα γίνεις ο ορισμός της κομψότητας.

Cardigan

πράσινο cardigan

Η πολυαγαπημένη ζακέτα της άνοιξης (δες πώς θα την συνδυάσεις εδώ) έρχεται για να κάνει fashion statement στο look σου. Επίλεξε μία με σχέδια και μη φοβηθείς να τη σετάρεις με τοπ σε ίδιο χρώμα.

Το φόρεμα

πράσινο φόρεμα

Νομίζεις πως θα μοιάζεις με... χρυσόμυγα; Λάθος! Διάλεξε ένα μάξι κομμάτι με ιδιαίτερα μανίκια και συνδύασέ το με μαύρα αξεσουάρ. Θα δεις που θα το λατρέψεις!

Το κοστούμι

πράσινο κοστούμι

Το είδαμε και στα color trends της άνοιξης ως μία από τις βασικές επιλογές των σχεδιαστών. Ένα πράσινο κοστούμι είναι διαχρονικό και φυσικά θα φορέσεις και κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Top

πράσινη μπλούζα

Πουκάμισο ή μπλούζα είναι δική σου επιλογή, αλλά εάν θέλεις ένα κομψό και σικάτο κομμάτι, προτίμησε ένα με εντυπωσιακά μανίκια που θα λειτουργήσει και ως... κόσμημα στην εμφάνισή σου.

Τα αξεσουάρ

πράσινα αξεσουάρ

Τόλμησε πράσινα πέδιλα και τσάντα, αλλά αν δεν το αντέχεις εις... διπλού, κράτησε μια mini bag ή ένα clutch σε αυτό το χρώμα, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και εσύ θα είσαι to-the-point.