5 outfits για να φορέσεις στα καλοκαιρινά σου πάρτι

Εύκολοι & έξυπνοι συνδυασμοί για να ξεχωρίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 outfits για να φορέσεις στα καλοκαιρινά σου πάρτι

Καθημερινά σίγουρα προβληματίζεσαι (για πολλές ώρες τη μέρα) με τους συνδυασμούς και τις επιλογές που θα κάνεις στα ρούχα σου για κάθε περίσταση. Από όλα τα διλήμματα που έχεις καθημερινά, ένα από τα πιο δύσκολα είναι σίγουρα "τι θα φορέσω στο πάρτυ!"... Και αυτό μπορεί μέχρι τώρα να μη σε απασχολούσε, δεδομένου του εγκλεισμού και της πανδημίας, αλλά τώρα που σιγά-σιγά όλα βαίνουν προς την κανονικότητα, σίγουρα το καλοκαίρι που έρχεται θα πας όχι σε ένα αλλά σε περισσότερα πάρτι.

Επειδή, λοιπόν, έχεις ξεσυνηθίσει με τους πιο glam συνδυασμούς, θα σε βοηθήσω να δημιουργήσεις 5 σύνολα που ταιριάζουν σε πάρτι χωρίς, ωστόσο, να είναι τόσο glam. Γιατί φυσικά χρειάζεσαι χρόνο για να μπεις ξανά στη διαδικασία της δημιουργίας... φανταχτερών looks. Προς το παρόν δεν χρειάζεται...

Μην σκεφτείς στιγμή πολλά... φρου φρου κι αρώματα ούτε ψηλοτάκουνα (σίγουρα θα βγάλεις... φουσκάλες στο πρώτο σου βήμα) οπότε θα κινηθούμε σε σούπερ στυλάτα και μοδάτα σύνολα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα μπορείς, φυσικά, να τα φοράς και αλλού.

Μίνι φόρεμα με παγέτες

μίνι φόρεμα με παγέτες

Φέτος στις τάσεις S/S 2021 πρωτοστατούν τα στρας, οι παγέτες, οι μεταλλιζέ υφές και ήδη σου έχω δείξει πώς μπορείς να φοράς παγέτες όλη μέρα. Η ιδέα εδώ είναι να βάλεις ένα μίνι "λαμπερό" φορεματάκι, σε όποια απόχρωση σου αρέσει, που θα το συνδυάσεις με ένα ripped denim μπουφάν και τα αγαπημένα σου πέδιλα. Αν δεν θέλεις να βάλεις ψηλοτάκουνα, ιδανικά ταίριαξε ένα ζευγάρι πιο χαμηλά με πολλά λουράκια.

Neon κοστούμι

neon κοστούμι

Από τις αγαπημένες μου επιλογές, που δεν αποχωρίζομαι με τίποτα. Ένα oversized κοστούμι είναι πολυμορφικό και βασικό μοδίστικο... εργαλείο, αφού μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους. Για το καλοκαιρινό σου πάρτι, λοιπόν, φόρεσέ το στην πιο σέξι εκδοχή του, χωρίς τοπ από μέσα και με τα αθλητικά σου, για να είσαι πιο άνετη. Να ξέρεις ότι το neon χρώμα θα το λατρέψεις και θα το αναδείξεις με πολλούς τρόπους, τόσο το σακάκι όσο και το παντελόνι (τσέκαρε την επιλογή της Hailey Bieber)! Μια belt-bag θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μέση.

Floral φόρεμα

floral φόρεμα

Μία από τις πιο κλασικές επιλογές για να βγεις το βράδυ, που πάντα είναι to-the-point και εσύ υπέρκομψη μέσα σε αυτό το στυλάτο κομμάτι. Καλύτερα προτίμησε ένα μίνι και φέτος άσε τα βολάν να κυριαρχήσουν. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο, αφού θα απογειώσουν ένα απλό κατά τα άλλα φόρεμα. Συνδύασέ το με πλατφόρμες αλλά και με σανδάλια.

Μάξι φούστα

μάξι φούστα με βολάν

Είναι από μόνη της ένα εντυπωσιακό κομμάτι (δες εδώ τις καλύτερες επιλογές από το Zara) και αντικαθιστούν εύκολα ένα φόρεμα, που είναι κλασική επιλογή. Ταίριαξέ την με ένα broderie anglaise μπλουζάκι και μια τσάντα σε έντονο χρώμα, που θα λειτουργήσει σαν κόσμημα. Να έχει πολλά βολάν, μην το ξεχνάμε αυτό φέτος!

Baggy denim

τζιν παντελόνι με γόβες

Μπορεί να σου φαίνεται στο άκουσμα πολύ sporty επιλογή, αλλά το μυστικό εδώ βρίσκεται στους συνδυασμούς. Επίλεξε το αγαπημένο σου T-shirt και ένα σακάκι σε φωτεινό χρώμα. Φόρεσε χρυσαφί κοσμήματα (δες εδώ πώς θα κάνεις το layering το σωστό) και γοβάκια σε metallic υφή. So beautiful!