Πώς θα υιοθετήσεις την disco τάση το πρωί

Δες τον τρόπο για να συνδυάσεις τις παγέτες σε casual looks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς θα υιοθετήσεις την disco τάση το πρωί

Επειδή η ζωή είναι ένα πάρτι, φρόντισε να λάμπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άλλωστε η disco τάση είναι must στα trends S/S2021 οπότε καλό είναι να ξέρεις πώς θα τις φορέσεις το πρωί, για να μη μοιάζεις με... ντισκομπάλα! Γιατί λίγη... παγέτα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν – πόσω μάλλον τις casual εμφανίσεις σου!

WHY IT WORKS

Αν σου έρχονται στο μυαλό η Diana Ross και το ασταμάτητο clubbing στο «Studio 54» της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’80, τότε δεν μπορεί παρά να λατρεύεις την παγέτα, που επανέρχεται δυναμικά, αφού το disco look είναι πρώτο στη λίστα των σχεδιαστών για την άνοιξη. Φοβάσαι, όμως, να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου γιατί σου φαίνεται βαρύ; Μην σκας. Για να υιοθετήσεις την τάση σκέψου 30% glam και 70% casual. Αυτό σημαίνει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΕΣ, συνδυασμένο με ρούχα... χαμηλών τόνων.

φόρεμα με παγιέτες πολύχρωμο

TOP OF THE TOPS

Είναι σημαντικό να διαλέξεις ένα casual πανωφόρι, γιατί όχι και μια καμπαρντίνα! Στην περίπτωση αυτή το κλασικό denim jacket είναι ιδανική επιλογή (δες εδώ τα βασικά τζιν κομμάτια της άνοιξης), που θα δώσει έναν sporty αέρα στο look σου και θα χαμηλώσει λίγο... την ένταση της παγέτας. Φυσικά ένα blazer θα λειτουργήσει το ίδιο καλά στυλιστικά πάνω από τις παγέτες, ενώ θα το φορέσεις και ως φόρεμα!

φόρεμα με παγέτες και τζιν μπουφάν

DRESS TO IMPRESS

To φόρεμα με παγέτες είναι η πιο safe επιλογή και τάση της σεζόν. Μίνι, μάξι ή μίντι, δεν έχει σημασία αρκεί να σου πηγαίνει. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με πανωφόρια σε πιο ήπιες γραμμές αλλά και με αθλητικά παπούτσια ή flats. Για να «ελαφρύνεις» το look φρόντισε τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου να είναι όσο πιο minimal γίνεται. Επίσης, το ίδιο ισχύει και με το μακιγιάζ.

φόρεμα με παγέτες neon

BAG STORY

Μικρή, μικρή κι αγαπημένη, που χωράει τα απαραίτητα. Ο λόγος για την τσάντα (δες εδώ τις τάσεις της άνοιξης) που θα κρατήσεις και δεν πρέπει να κάνει... μπαμ! Ένας... low profile φάκελος ή ένα απλό clutch θα σε πάνε με στυλ από την πρωινή σου βόλτα μέχρι τον απογευματινό καφέ με τις φίλες σου. Γιατί ένα chic αποτέλεσμα (στην περίπτωσή μας, πάντα) εξαρτάται από μια... mini συσκευασία!

φόρεμα με παγέτες και μπλουζάκι