5+1 κομμάτια Zara για να αποκτήσεις τώρα κάτω από 10 ευρώ

Top trends που θα φοράς όλο το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 κομμάτια Zara για να αποκτήσεις τώρα κάτω από 10 ευρώ

Είναι η εποχή που όλες θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας εν όψει διακοπών, αλλά χωρίς να πληρώσουμε μια περιουσία, γιατί χρειαζόμαστε τα χρήματα για να οργανώσουμε όσο πιο καλά γίνεται την απόδρασή μας φέτος.

Με αυτό στο μυαλό μας, ψάχνουμε για κομμάτια στυλάτα αλλά και οικονομικά και τι καλύτερο από τις προσφορές του Zara, όπου θα βρεις όλες τις τάσεις τις σεζόν σε τιμές κάτω από 10 ευρώ. Από μπλούζες και παντελόνια, μέχρι πουκάμισα και τσάντες, οι προτάσεις είναι πολλές και εγώ σου προτείνω 6 βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου.

Οι τάσεις του καλοκαιριού επιζητούν δροσερά και άνετα κομμάτια που θα μπορείς να φορέσεις με πολλούς τρόπους και να τα συνδυάσεις με όλα όσα έχεις ήδη, ενώ τα trends να μη λείπουν από τους συνδυασμούς σου. Τι ζητάς λοιπόν περισσότερο για να έχεις ολοκληρωμένες καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα;

Οι 6 τάσεις από το Zara

Τα πιο stylish κομμάτια μπαίνουν στο μικροσκόπιο και πρέπει να τα αποκτήσεις τώρα για να φύγεις για τις διακοπές σου πιο έτοιμη από ποτέ. Μπλούζες σε λευκό διαχρονικό λευκό, με broderie anglaise για να τις φορέσεις με το τζιν σορτσάκι σου και φυσικά με κοψίματα, που είναι so so so hot πρόταση.

πουκάμισο zara

Πουκάμισο, €9,99

Δεν λείπουν τα ριγέ top που έρχονται από τα 70s, αφού θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ρετρό looks, ενώ ένα καρό παντελόνι θα σε πάει στις απογευματινές σου εξόδους... με ψηλά το κεφάλι. Ειδικά εάν είναι και γκρι, ακόμα καλύτερα, άσε που θα το βάλεις και το φθινόπωρο.

top zara

Τοπ, €8,99

Ένα T-shirt με μήνυμα θα το φορέσεις μέσα από το blazer σου (δες τις εμφανίσεις της Gigi Hadid για να τις αντιγράψεις) και το σορτσάκι σου, για να πας το βράδυ για ποτό στο νησί, κάνοντας μια statement εμφάνιση. Τα πέδιλα είναι απαραίτητα για μια δόση sexiness στο look σου.

tshirt zara

T-shirt, €6,99

Και φυσικά καλοκαιράκι χωρίς φόρεμα δεν γίνεται, οπότε το Zara προτείνει ένα σε bodycon γραμμή με σκίσιμο στο πλάι που θα το φορέσεις το πρωί με σανδάλια και το βράδυ με ψηλοτάκουνα, ενώ θα το απογειώσεις με τα ανάλογα αξεσουάρ.

φόρεμα zara

Φόρεμα, €9,99

Τέλος η τσάντα του καλοκαιριού δεν είναι και πολύ μεγάλη, θυμίζει μοντέλα του '70 να περπατούν στις πασαρέλες και εσύ θα την κρατήσεις με χάρη, αφού η καρό πρόταση αποτελεί την ιδανική λύση και πάει με όλα. Το πρωί συμπλήρωσε το look σου με ένα ψάθινο καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου. So chic!

τσάντα zara

Τσάντα, €9,99