Ιδανικό για γάμο τον Σεπτέμβρη αυτό το πράσινο σατέν φόρεμα από τα Zara

Θα είσαι η πιο σικάτη καλεσμένη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιδανικό για γάμο τον Σεπτέμβρη αυτό το πράσινο σατέν φόρεμα από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο σικάτο πράσινο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις με άνεση στις εμφανίσεις σου μέσα στον Σεπτέμβρη.

Βέβαια μαζί με το πράσινο αυτό φόρεμα, μπορείς να αγοράσεις από τα Zara και αυτά τα κόκκινα εσώρουχα που εντοπίσαμε στα Zara.

Το ρούχο αυτό είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα ανανεώσει την ντουλάπα σου! Άλλωστε βρίσκεται και σε πολύ καλή τιμή και σίγουρα δε θα μετανιώσεις τα χρήματα που θα δώσεις γι΄αυτό.

Αυτό είναι το πράσινο φόρεμα από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Στιλάτο και την ίδια στιγμή σικ, αυτό το φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για τις φθινοπωρινές σου εξόδους.

  • ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΙΣΙΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.
  • Τιμή: 25,99€

Zara πράσινο φόρεμα

Zara επιλέγει και η Ελένη Τσολάκη

Ντυμένη στα λευκά ήταν στη σημερινή εκπομπή της, Καλοκαίρι Not, η Ελένη Τσολάκη, η οποία καθημερινά επιλέγει πολύ σικάτα και την ίδια στιγμή εντυπωσιακά κομμάτια. Αυτή τη φορά, όλο το look της ήταν από τα Zara και στοίχισε κάτω από 50 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό σορτσάκι και να το συνδυάσει με ένα oversized λευκό πουκάμισο. Τη διαφορά στο σύνολό της έκαναν τα πράσινα πέδιλα με τα οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της.

Άλλωστε τα look της Ελένης Τσολάκη γίνονται πολύ συχνά θέμα συζήτησης στην εκπομπή. Μέχρι και η Ματίνα Παγώνη θέλησε να μάθει από πού είχε πάρει τις φούξια γόβες που φορούσε τις προηγούμενες μέρες στο πλατό η παρουσιάστρια!

Ελένη Τσολάκη Zara

TAGS