Nude τόνοι: Τα must-have κομμάτια του φθινοπώρου

Αποπνέουν αριστοκρατικό στυλ και είναι casual

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Nude τόνοι: Τα must-have κομμάτια του φθινοπώρου

Οι ζεστές αποχρώσεις μάς κάνουν να νιώθουμε άνετα και να μας δημιουργούν το αίσθημα της ασφάλειας, ενώ πάντα θα μας βγάζουν... ασπροπρόσωπες στο στυλ. Έχοντας διαχρονικά κομμάτια στην ντουλάπα μας σε γήινους τόνους (καφέ, πορτοκαλί, μπεζ, καμηλό), από κοστούμια και πουλόβερ μέχρι jackets και παλτό δημιουργούμε αυτομάτως μια capsule συλλογή που δεν θα μας προδώσει ποτέ.

Να θυμάσαι πως ιδανικά ταιριάζουν με μαύρο, οπότε, πέρα από το head-to-toe outfit σε γήινους τόνους, μπορείς να δημιουργήσεις πολλές παραλλαγές, συνδυάζοντας τα κομμάτια που επιθυμείς με το διαχρονικό μαύρο, που θα λειτουργήσει ως καμβάς. Πάρε, λοιπόν, ιδέες από τις προτάσεις μας και γίνε εσύ ο καλλιτέχνης της δικής σου art collection!

The costume

nude costume

Ένα κοστούμι σε γήινους τόνους (φυσικά λατρεύουμε και τα oversized χρωματιστά) δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος; Το ανδρόγυνο στυλ είναι must, ενώ το camel χρώμα μειώνει την αυστηρότητα ενός μαύρου ή γκρι συνόλου. Επιλέγοντας ένα μαύρο παλτό από πάνω θα είσαι ο ορισμός της high class κομψότητας. Και να θυμάσαι πως μπορείς να «σπάσεις» τα κομμάτια, δημιουργώντας άπειρα σύνολα από το πρωί ως το βράδυ.

The shirt

nude shirt

Ένα πουκάμισο σε γήινες αποχρώσεις δημιουργεί τον απόλυτο συνδυασμό με nude bottoms αλλά και με μαύρο παντελόνι - ή άσπρο, όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα. Μαζί του, εάν είναι φαρδύ, μπορείς να κάνεις layering με cardigan, τοπ και σακάκια, που είναι από τα δυνατά σημεία στο styling του φετινού χειμώνα. Φυσικά θα το βάλεις και με το τζιν παντελόνι σου (δες το must-have από τα Bershka).

The knit

nude knit

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, δεν αποχωριζόμαστε ούτε μια μέρα τα cosy πλεκτά μας. Τα πουλόβερ είναι το κομμάτι-κλειδί για κομψές εμφανίσεις στο κρύο, που ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Εσύ επίλεξε ένα χοντρό oversized και συνδύασέ το με κολάν ή τη μίνι σου φούστα. Το μυστικό εδώ βρίσκεται στις γραμμές, που καλό θα ήταν να είναι loose και όχι εφαρμοστές, για έξτρα κομψότητα.

The pants

nude pants

Τα παντελόνια σε γήινους τόνους έχουν φέτος την τιμητική τους (θυμήσου πόσο λάτρεψες τα περίφημα party pants), αφού είναι σούπερ στυλάτα. Απόκτησε ένα με γυαλιστερή υφή τώρα το φθινόπωρο, και θα έχεις κάνει την τέλεια αγορά! Θα σε γυρίσει αρκετές δεκαετίες πίσω και με το κατάλληλο styling θα θυμίσεις κορίτσι του '70!