Με βαθύ σκίσιμο - Η φούστα των Zara που θα φοράς όλη μέρα

Με αθλητικά σε casual look και με ψηλοτάκουνα για βραδινές εξόδους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με βαθύ σκίσιμο - Η φούστα των Zara που θα φοράς όλη μέρα

Πέρα από την άνεση και τη βολικότητα ενός ρούχου (στοιχεία αδιαπραγμάτευτα στα καθημερινά μας looks), εμείς αποζητάμε και λίγη έξτρα... θηλυκότητα. Τι σημαίνει αυτό; Μια sexy πινελιά στα σύνολά μας, που θα είναι διακριτική και ποτέ κιτς! Πέρα από τα φορέματα (που αγαπάμε έτσι ή αλλιώς πολύ), φέτος οι φούστες έχουν την τιμητική τους στα χειμερινά μας σύνολα, και το Zara έχει το πιο chic & sexy κομμάτι που θα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ - πάντα με τον σωστό συνδυασμό.

zara skirt

Η sexy φούστα

To μήκος δεν κάνει τη διαφορά, οπότε αυτό σημαίνει ότι όσο μίνι και να βάλεις δεν θα γίνεις πιο sexy αλλά θα φτάσεις στα όρια του προκλητικού κιτς - και φυσικά δεν θα το ήθελες. Μπορείς, όμως, με μια μικρή τσαχπινιά να είσαι το πρώτο θηλυκό και οι εμφανίσεις σου να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Δεν χρειάζεσαι πολλά, απλώς μια μικρή λεπτομέρεια στο ρούχο που θα κάνει τη διαφορά.

Ποια είναι αυτή; Τα κορδόνια που δένουν το σκίσιμο της midi φούστας (δες εδώ και τη μίνι κόκκινη που είναι must) που κάνει θραύση στο Zara και φυσικά δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να την αποκτήσεις. Το μήκος είναι βασική τάση της σεζόν, το χρώμα (μαύρο) θα σε βολέψει γιατί πάει με όλα, ενώ το σχέδιο κολακεύει (εύκολα) κάθε σωματότυπο.

zara φούστα

Φούστα με σκίσιμο, €29,95

Πώς θα τη συνδυάσεις

Όταν λέω ότι ταιριάζει σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις το ίδιο εύκολα, δεν σημαίνει φυσικά πως το πρωί θα τη φορέσεις με δωδεκάποντα! Συνδύασέ την με ένα loose πουκάμισο και τα αρβυλάκια σου (με καλσόν ή χωρίς) και το oversized blazer που δύσκολα αποχωρίζεσαι, και θα έχεις ένα σούπερ στυλάτο σύνολο για να πας στο γραφείο, στην σχολή σου ή για πρωινό shopping.

To βράδυ πάλι θα τη φορέσεις με τις 12ποντες γόβες σου, με δίχτυ καλσόν (εάν επιθυμείς πιο θηλυκή εμφάνιση), με ένα στενό crop top ή με ένα σατέν πουκάμισο και μια φαρδιά ζώνη στη μέση και είσαι έτοιμη να... καταπλήξεις τα πλήθη!