Μίνι και κόκκινη - Η φούστα των Zara που έχει κάνει πάταγο

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίνι και κόκκινη - Η φούστα των Zara που έχει κάνει πάταγο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μίνι φούστα η οποία δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου σε καμία περίπτωση.

Η μόδα των 90's έχει επιστρέψει για τα καλά (χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το ημιδιάφανο πουκάμισο) και έτσι δεν γίνεται με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου αυτή η μίνι φούστα.

Η φούστα από τα Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα θα σου προτείναμε να βιαστείς μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι κάνει «θραύση» και ξεπουλάει πολύ γρήγορα.

  • ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
  • ΦΟΔΡΑ
  • ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΕ ΒΟΛΑΝ
  • Τιμή: 25,99€

Zara μίνι φούστα

Φόρα τη φούστα από τα Zara με αυτές τις over the knee μπότες

Ψάχνεις τις καλύτερες μπότες για φέτος; Ε, τις βρήκες στα Zara και για να τις αγοράσεις θα δώσεις μόνο 50 ευρώ, καθώς τόσο κοστίζουν. Θα σε προστατεύσουν σίγουρα από το να γίνουν μούσκεμα οι κάλτσες σου από την βροχή και θα παγώσουν από το κρύο τα πόδια.

Πρόκειται για την ίσια ψηλή μπόρα με στενή γάμπα και λεπτομέρεια θηλιά πίσω. Έχει οδοντωντή εξωτερική σόλα, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Να σημειωθεί πως ο πάτος είναι συνθετικός εύκαμπτος αφρού από λάτεξ. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με τζιν στενά παντελόνια, φούστες αλλά και φορέματα. Επίσης, να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, ανάλογα πάντα το στιλ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ωστόσο, για εσένα που οι over the knee μπότες δεν σ' αρέσουν σου έχουμε και πιο χαμηλό μποτάκι που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό φέτος.

  • 49,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

zara μπότα πάνω από το γόνατο

TAGS