Ημιδιάφανο και δαντελωτό - Το νέο πουκάμισο των Zara που κάνει «θράυση»

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ημιδιάφανο και δαντελωτό - Το νέο πουκάμισο των Zara που κάνει «θράυση»

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο ημιδιάφανο πουκάμισο, το οποίο φέτος το χειμώνα δεν θα πρέπει να λείπει σε καμία περίπτωση από τη συλλογή σου.

Το συγκεκριμένο ρούχο είναι limited edition, επομένως πρέπει να τρέξεις να προλάβεις καθώς έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια, και σε αυτό όπως και στο πράσινο πουλόβερ της Kate Middleton από τα Zara που προκαλεί «φρενίτιδα».

Το πουκάμισο αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα με το πώς θέλεις να το συνδυάσεις και φυσικά, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις να βάλεις.

Το πουκάμισο που σου προτείνουμε από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΝΣΕΤΑ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΙΚΕ ΜΕΤΑΛΛΟΝΗΜΑ
  • ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΠΛΑΪΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • Τιμή: 49,95€

Zara ημιδιάφανο πουκάμισο

Συνδύασε το πουκάμισό σου με αυτό το must - have τζιν

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και έτσι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με μερικά πολύ δυνατά κομμάτια από τα καταστήματα Zara. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν που βγαίνει συνολικά σε 12 αποχρώσεις.

Μετά λοιπόν από το must - have πανωφόρι που βρήκαμε για εσένα, ήρθε η ώρα να περάσεις και στα παντελόνια. Το συγκεκριμένο τζιν που βρήκαμε είναι ένα ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ ιδιαίτερα χρώματα και να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΦΑΡΔΥ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara ίσιο τζιν

TAGS