Zara: Το must-have πανωφόρι που θα λατρέψεις όλο τον χειμώνα

Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα σε εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Το must-have πανωφόρι που θα λατρέψεις όλο τον χειμώνα

Must-have κομμάτι του χειμώνα: Ένα κομψό παλτό μεταμορφώνει κάθε εμφάνιση και δίνει το ανάλογο ύφος στα outfits. Ο σκοπός του φυσικά δεν είναι μόνο να σε προστατέψει από το κρύο αλλά να σε βάλει κιόλας με αξιώσεις στο προσκήνιο της κομψότητας!

Tο παλτό είναι το βασικό κομμάτι της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και βεβαίως οι τάσεις κάθε σεζόν αλλάζουν. Πέρα από τα κλασικά μαύρα, τα camel, τα καρό, τα γούνινα αλλά και τα δερμάτινα, που παραμένουν ψηλά στα trends, υπάρχουν και αυτά τα κομμάτια που κάνουν από μόνα τους δήλωση μόδας σε κάθε look και λειτουργούν σαν... κόσμημα.

παλτό zara

Ένα τέτοιο παλτό, λοιπόν, δεν πρέπει να λείπει από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, και το Zara έχει το ιδανικό κομμάτι που δεν θα αποχωριστείς όλο τον χειμώνα και -το σημαντικότερο- ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα, από το πρωί ως το βράδυ.

Γιατί να φορέσεις εμπριμέ παλτό

Μην σε ξενίζει το print και φυσικά μη φοβηθείς το mix'n'match στο πανωφόρι σου, αφού τα μοτίβα θα κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα αναδείξουν τα υπόλοιπα ρούχα σου όπως τους αξίζει!

  • Θα σπάσει τη μονοχρωμία σε ένα σύνολο. Για φαντάσου μαύρο συνδυασμένο με ένα φωτεινό παλτό! Σαν πίνακας ζωγραφικής...
  • Θα σε βοηθήσει να κάνεις το αγαπημένο σου color blocking και μάλιστα θα νιώσεις πιο safe από ποτέ εάν το επιχειρήσεις.
  • Θα δείξει και το πιο απλό σου σύνολο πολύ πιο ακριβό, ενώ ένα minimal look θα γίνει... δαχτυλοδειχτούμενο... με την καλή έννοια!
  • Θα το βάλεις με το μικρό μαύρο φόρεμά σου για μια βραδινή σου έξοδο ενώ το πρωί θα το απογειώσεις με κολάν και λευκό πουκάμισο.

Το παλτό του Zara είναι must-have

παλτό zara

Ζακάρ, πολύχρωμο και oversized, ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ενώ φοριέται εύκολα με κάθε στυλ που θα επιλέξεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να σκεφτείς πολλούς συνδυασμούς! (Ζακάρ παλτό, Zara, €99,95)