Sold out στα Zara το πράσινο πουλόβερ της Kate Middleton - Νούμερο ένα trend του χειμώνα

Μην το χάσετε όταν επανακυκλοφορήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Sold out στα Zara το πράσινο πουλόβερ της Kate Middleton - Νούμερο ένα trend του χειμώνα

Η Kate Middleton είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως, αφού έχει αποδείξει πως το ότι είναι πριγκίπισσα δεν σημαίνει ότι θα φοράει μόνο κλασικά "βαρετά" κομμάτια. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει διάφορα ρούχα από τα Zara, συνδυάζοντας τα με πανάκριβα κομμάτια.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα γαλαζοαίματη βρέθηκε μαζί με τον Πρίγκιπα Williams, στα Kew Gardens για ένα εκπαιδευτικό event και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Η Δούκισσα, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο παλτό Erdem, το οποίο συνδύασε με μαύρο ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι, ζώνη στη μέση και ένα πράσινο κοντομάνικο πλεκτό από την συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας.

Το πουλόβερ αυτό λοιπόν, είναι ήδη sold out, όχι μόνο γιατί το φόρεσε η Kate Middleton αλλά γιατί το πράσινο είναι ένα από τα hot trend χρώματα της σεζόν.

Μπορείτε εκτός από παντελόνι να το συνδυάσετε και με φούστα. Για παράδειγμα αυτή την μίνι με λεπτομέρεια στρας, έτσι ώστε να κάνετε ένα τέλειο καθημερινό αλλά παράλληλα και κομψό look.

Αυτό είναι το πουλόβερ της Kate Middleton από τα Zara

Συνδύασε το πουλόβερ με αυτό το σούπερ τζιν παντελόνι που είναι επίσης hot trend

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και έτσι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με μερικά πολύ δυνατά κομμάτια από τα καταστήματα Zara. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν που βγαίνει συνολικά σε 12 αποχρώσεις.

Μετά λοιπόν από το must - have πανωφόρι που βρήκαμε για εσένα, ήρθε η ώρα να περάσεις και στα παντελόνια. Το συγκεκριμένο τζιν που βρήκαμε είναι ένα ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ ιδιαίτερα χρώματα και να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΦΑΡΔΥ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara ίσιο τζιν