Εσύ τι πετσέτα θα κρατήσεις στην παραλία; Οι πιο στιλάτες και οικονομικές από 100% βαμβάκι

Από το Zara, το Mango, το H&M και το Marks&Spencer

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Εσύ τι πετσέτα θα κρατήσεις στην παραλία; Οι πιο στιλάτες και οικονομικές από 100% βαμβάκι

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι εξορμήσεις σου στην παραλία όλο και πληθαίνουν, καιρός να αγοράσεις νέα πετσέτα, σε έντονα αλλά και γήινα χρώματα, που θα ταιριάζουν άψογα με τα μαγιό σου. Σου έχω βρει τις πιο μοντέρνες και οικονομικές, για όλα τα γούστα πετσέτες, σε εξαιρετική ποιότητα, καθώς όλες αποτελούνται από 100% βαμβάκι.

Αυτές είναι οι 4 πεσέτες που έχω να σου προτείνω

Πόσο τέλειο είναι αυτό το print από την πετσέτα που βλέπεις παρακάτω. Είναι από το πολυαγαπημένο μας Zara και έχει γεωμετρικά σχήματα, συνδυάζοντας το σκούρο κόκκινο, το έντονο πορτοκαλί και το λιλά. Η σύνθεση του υφάσματος είναι από βαμβάκι και είναι σε βελουτέ υφή με κρόσσια στο τελείωμα. Κοστίζει μόνο 25,95 € (κωδικός: 1023/202)

Zara πετσέτα

Δες εδώ τα πιο κομψά ολόσωμα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, που θα ταιριάζουν τέλεια με την πετσέτα που θα επιλέξεις.

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω μία πιο απλή πετσέτα, εάν δεν είσαι του χρώματος. Η συγκεκριμένη είναι από το Mango, ριγέ με κρόσσια στο τελείωμα. Τα χρώματα της είναι λευκό με γκρί και χρησιμοποιείται και ως παρεό, καθώς αποτελείται από απαλή και λεπτή ύφανση. Είναι ελαφριά, απορροφητική και πιάνει λίγο χώρο. Το ύφασμα της είναι από 100% βαμβάκι, ένα ύφασμα υποαλλεργικό, απαλό και ένα πολύ ανθεκτικό. Η τιμή της; Μόνο 19,99 € (κωδικός: 27017763-CONTA-I-LU)

Mango πετσέτα

Δες εδώ 5 oversized γυαλιά ηλίου για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στην παραλία

Στην συνέχεια έχουμε μία πετσέτα στο αγαπημένο μου χρώμα, το μπλε. Η συγκεκριμένη είναι από το Marks & Spencer, επίσης 100% βαμβακερή, με γαλάζια ελεφαντάκια σε όλο το μήκος της. Η τιμή της ανέρχεται στα 15,99 € μόνο. (κωδικός: T36/4611B)

Marks & Spencer πετσέτα

Για το τέλος άφησα μία πολύ πρακτική πετσέτα από το Η&Μ, που κρατιέται σαν τσάντα. Πρόκειται για την παρακάτω πετσέτα η οποία έχει λουρί για να την κρεμάς στον ώμο σου και να μην σε κουράζει. Είναι σε τέλειο έντονο πράσινο χρώμα, ενώ βγαίνει και σε ασπρόμαυρη. Κοστίζει μόνο 22,99 € και είναι και αυτή 100% βαμβακερή. (κωδικός: 1036828007)

H&M πετσέτα