Τα πιο κομψά ολόσωμα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Τι να φορέσεις για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πιο κομψά ολόσωμα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι περιποιημένη στην παραλία, γι' αυτό σου έχουμε βρει τα πιο ωραία και κομψά ολόσωμα μαγιό για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις. Κάναμε μία έρευνα αγοράς και έχουμε να σου προτείνουμε πέντε υπέροχα μαγιό από τα καταστήματα Zara και Mango.

Αυτά είναι τα 5 ολόσωμα μαγιό που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Από την Julie Saropoulos

Πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό το κομμάτι από το Zara; Έχει ιδιαίτερα μανίκια με μεγάλα βολάν και θα ήταν υπέροχο να το φορέσεις σε απογευματινό μπάνιο ή σε κάποιο beach party, ενώ κοστίζει μόλις 27,95€ (κωδικός: 0167/206)

Μωβ Zara ολόσωμο μαγιό

Στο ίδιο χρώμα έχουμε να σου προτείνουμε ένα πιο αποκαλυπτικό μαγιό με υπέροχο ντεκολτέ και ασύμμετρες τιράντες. Βρίσκεται στην χαμηλή τιμή των 27,95€ (κωδικός: 0167/213)

Μωβ Zara ολόσωμο μαγιό

Στη συνέχεια έχουμε αυτό το απίστευτο πολύ girly floral ολόσωμο μαγιό σε ανοιχτό πράσινο χρώμα, με λευκές και κεραμιδί λεπτομέρειες. Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με κάποιο λευκό παρεό ή με τζιν σορτσάκι και βρίσκεται στα 39,99€ (κωδικός: 27026707-MALIBU-LM)

Δες εδώ τα πέδιλα τα οποία θα ταίριαζαν γάντι

Floral Mango ολόσωμο μαγιό

Πάλι σε ανοιχτό πράσινο έχουμε να σου προτείνουμε αυτό το ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στο ντεκολτέ και ρυθμιζόμενο κορδόνι από το Zara. Κολακεύει κάθε σωματότυπο και κοστίζει μόνο 27,95€ (κωδικός: 2856/028)

Δες εδώ μία τσάντα με την οποία μπορείς να το συνδυάσεις

Πράσινο Zara ολόσωμο μαγιό

Τέλος, δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ασύμμετρο καφέ μαγιό με πλεξίδες από το Zara. Έχει μία μόνο τιράντα και είναι σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο χρώμα για ολόσωμο μαγιό, το σκούρο καφέ. Θα ταίριαζε τέλεια με μία μαύρη μακριά φούστα ή παρεό και θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτό το ολόσωμο ακόμη και σαν μπλούζα για μία βραδινή έξοδο. Η τιμή του είναι 27,95€ (κωδικός: 0219/008)

Καφέ Zara ολόσωμο μαγιό