Tι θα φορέσω στη δουλειά τώρα που έπιασαν οι ζέστες;

5 σύνολα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Tι θα φορέσω στη δουλειά τώρα που έπιασαν οι ζέστες;

Στο ερώτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες τώρα που καλοκαίριασε "τι θα φορέσω στη δουλειά με τόση ζέστη;" έρχεται η απάντηση μέσα από τις τάσεις 2023 αλλά και από το στυλ που καθεμία υποστηρίζει στην καθημερινότητά της. Όταν ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο εσύ θέλεις σύνολα δροσερά και άνετα, που να μην... υπολείπονται φυσικά σε στυλ, ούτε να χάνουν τον μοδίστικο χαρακτήρα τους.

Aυτό σημαίνει πως θα ποντάρεις σε βολικούς συνδυασμούς, με έμφαση σε loose κομμάτια, δημιουργώντας ευκολοφόρετα outfits που δεν θα σε δυσκολεύουν στη δουλειά σου, ενώ θα μπορείς μετά το 8ωρο να κάνεις και μια βόλτα με τις φίλες σου για καφέ ή ποτάκι. Γιατί η μόδα δεν θέλει... κόπο, τρόπο θέλει, και θα σουν το δείξουμε, μέσα από ιδέες για να σετάρεις 5 σύνολα που θα λάβουν τα πιο θετικά σχόλια.

Δες εδώ πώς θα είσαι στυλάτη στο γραφείο με ένα πουκάμισο

5 σύνολα για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα στο γραφείο

Φαρδύ παντελόνι

Το παντελόνι είναι ένα βασικό κομμάτι όταν μιλάμε για δουλειά γραφείου, αφού είναι safe επιλογή και σε κάνει να νιώθεις άνετα όσο χρόνο κι αν χρειαστεί να μείνεις στην εργασία σου. Προτίμησε ένα loose κομμάτι και πόνταρε στο ουδέτερο μπεζ που ταιριάζει με όλα σου τα tops. Θα κάνεις το look σου πιο θηλυκό με ένα στενό μπλουζάκι από πάνω και πιο... office style, προσθέτοντας στο σύνολο ένα γιλέκο. Με τα ανάλογα αξεσουάρ θα δημιουργήσεις ένα σούπερ μοδάτο σύνολο. Και για να μη δυσκολευτείς πολύ, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα κομμάτια αυτά που θα απογειώσουν το ντύσιμό σου.

Μακριά φούστα

Σε Α γραμμή και σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο, είναι το it-item του καλοκαιριού για να δώσεις το πιο στυλάτο "παρών" στο γραφείο σου. Συνδύασέ την με ένα T-shirt με μήνυμα και κάν' το πιο θηλυκό με πέδιλα με μέτριο τακούνι. Φρόντισε το πεντικιούρ σου στους αγαπημένους σου καλοκαιρινούς τόνους.

Lingerie dress

Aπλό και κομψό ταυτόχρονα, είναι ο ορισμός του class, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Το πολυαγαπημένο μάξι φόρεμα-"νυχτικό" θα γίνει η πρώτη σου επιλογή, ειδικά όταν η θρμοκρασία χτυπήσεις 40άρια. Άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας μόνο του (δεν είναι καθόλου δύσκολο) και πρόσεξε το ντεκολτέ του - καλό είναι να καλύπτει το στήθος για να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα. Για περισσότερα μυστικά, θυμήσου πώς θα το φορέσεις σωστά!

Κοντό σορτσάκι

Μπορεί να μη σου ακούγεται και τόσο καλό να φορέσεις ένα σορτσάκι στο γραφείο, αφήνοντας σε κοινή θέα τα υπέροχα πόδια σου, ωστόσο θα σε βοηθήσουμε να το πετύχεις χωρίς να προκαλέσεις. Αρχής γενομένης από τον τύπο του σορτς, καλύτερα φαρδύ και με πιέτες, που θα συνδυάσεις με ένα ανδρόγυνου τύπου σακάκι και μπαλαρίνες. Είσαι πανέτοιμη να πετύχεις τις πιο καλές επαγγελματικές συμφωνίες! Highlight: Σκέψου και την επιλογή των μοδάτων skorts, αντί για ένα σορτσάκι.

Αντρικό πουκάμισο

Θα επιλέξεις ένα βαμβακερό κομμάτι, για να μην ζεσταθείς και θα γυρίσεις τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα ή θα προτιμήσεις ένα κομμάτι κοντομάνικο. Θα το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και θα τονίσεις τη μέση σου με μια μοδάτη ζώνη, για έξτρα πόντους στυλ. Φόρεσε mules ή (αν αντέχεις) τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.