"Φωτιά" θα πάρει το site των Stradivarius μετά από αυτή την ανακοίνωση - Τρομερή είδηση

Δεν πρέπει να την χάσεις! Συντονίσου την Πέμπτη και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Φωτιά" πρόκειται να πάρει σε λίγες ημέρες το Stradivarius μετά από αυτή την ανακοίνωση που εξέδωσε η αγαπημένη αλυσίδα. Η είδηση είναι τρομερή και αφορά όσους και όσες θέλουν να ψωνίσουν την περίοδο των εκπτώσεων.

Η black friday είναι κοντά και εσύ πρέπει να προετοιμάσεις τα... δάχτυλα σου γιατί φέτος οι αγορές θα γίνουν διαδικτυακά, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Την Πέμπτη λοιπόν στην εφαρμογή, αλλά και στην ιστοσελίδα των Stradivarius οι τιμές θα πέσουν στα πατώματα και δεν πρέπει να τις χάσεις.

Η ανακοίνωση των Stradivarius που θα βάλει "φωτιά"

«Ετοίμασε το καλάθι σου και μην αφήσεις τίποτα από αυτά που θες αυτή την black friday. Πέμπτη 26 στις 3:00μμ στην εφαρμογή και στις 4:00μμ στην ιστοσελίδα».

Στις εκπτώσεις, θα βρεις και το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα γιλέκο που προσφέρει στιλ στην εμφάνιση σου.

Stradivarius Black friday εκπτώσεις

Το λευκό πουκάμισο των Stradivarius θα γίνει το πιο εύκολο ρούχο της ντουλάπας σου

Φέτος την τιμητική τους στη μόδα έχουν και τα πουκάμισα. Όπως αυτό το κατάλευκο από την συλλογή των Stradivarius θα αν το αγοράσεις θα γίνει το πιο εύκολο ρούχο της ντουλάπας σου.

Μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τζιν παντελόνια, φούστες, ακόμη και με φορέματα και ανάλογα με τους συνδυασμούς σου θα δείχνει τέλειο και εντυπωσιακό.

Βέβαια, αν θέλεις μπορείς να το φορέσεις και σαν φόρεμα, με ένα κοντό σορτσάκι, μια ζώνη και ένα ζευγάρι sneakers ή ακόμη και μποτάκια.

Μακρύ πουκάμισο από ποπλίνα - 17,99 €

Πρόκειται για το μακρυμάνικο φαρδύ πουκάμισο με γιακά με πέτα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Stradivarius λευκό πουκάμισο

Ψάχνεις να βρεις ένα μποτάκι που θα σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις; Βρήκαμε το κατάλληλο που θα ταιριάξει με όλα σου τα ρούχα καθώς βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και θα το βρεις στο Stradivarius

Συνδύασε το λευκό πουκάμισο σου με αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Stradiavrius, αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν ξεπουλάει σαν "τρελό" μιας και είναι ένα ρούχο που θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι γυναίκες.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται να σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Μπορείς να το φορέσεις με τα στιλάτα μποτάκια σου - δες εδώ ένα σούπερ ζευγάρι από τα H&M - ή ακόμα και με τα πέδιλά σου.

Stradivarius ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.