Stradivarius: Το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα γιλέκο - Απίστευτα χαμηλή τιμή

Από τα πιο μοδάτα κομμάτια που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Stradivarius: Το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα γιλέκο - Απίστευτα χαμηλή τιμή

To Stradivarius, αγαπημένη αλυσίδα όλων, μας τρελαίνει με τις εκπτώσεις της και αυτό το φθινόπωρο. Ένα κομμάτι φουλ μοδάτο και ξεχωριστό είναι το φόρεμα γιλέκο.

Σίγουρα το έχεις ξαναδεί και ακούσει, μιας και αποτελεί μια καινούργια τάση στην μόδα. Είναι τολμηρό αλλά όσο πρέπει. Αν έχεις δεύτερες σκέψεις, μόλις δεις την τιμή θα σου φύγουν όλες! Τα χρώματα ποικίλουν και είναι κυρίως παστελ. Το φόρεμα γιλέκο αναδεικνύεται υπέροχα σε όλους τους σωματότυπους και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φόρεμα γιλέκο Stradivarius

Αν δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, σου έχω την λύση! Και αυτή είναι λευκό απλό τοπ, σορτς από σενίλ, τσάντα χιαστί καπιτονέ με αλυσίδα και ανοιχτόχρωμα σνίκερ!

Σύνολο Stradivarius

Παπούτσι Stradivarius

Τσάντα Stradivarius

Δες εδώ όλη την συλλογή!

Το μπλουζάκι που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες!

Ονειρεμένο: Το slip dress που θέλουν όλες οι γυναίκες από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Stradivarius, εντοπίσαμε το πιο ονειρεμένο slip dress, το οποίο θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους χειμώνα - καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες. Βιάσου λοιπόν και κάντο δικό σου πριν εξαντληθεί!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που θα αγαπήσεις!

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Stradivarius, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το ζευγάρι παπούτσια που είναι το απόλυτο trend του Φθινοπώρου.

Stradivarius slip dress μαύρο

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα, κοστίζει μόλις 17,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ! Πρόσεξε όμως - μένουν μόνο λίγα κομμάτια και γι΄αυτό θα πρέπει να τρέξεις για να το προλάβεις.

Απόλυτος έρωτας το denim φόρεμα από τα Stradivarius

Αυτό το υπέροχο denim φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα εκπτωτικά των Stradivarius, είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός έρωτας και όχι άδικα μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε κάνει να μαγνητίσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου.

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο φόρεμα, με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα Stradivarius που κρατάνε όλες οι influencers. Δες την εδώ και θα σε τρελάνει!

Stradivarius φόρεμα ντένιμ

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς βρίσκεται σε 30% έκπτωση και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 18,19€! Θα το βρεις εδώ πρέπει όμως να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια στο στοκ.

ΠΗΓΗ stradivarius.com