SAG Awards 2021: Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ

Δεν περπάτησαν στο "κόκκινο χαλί", αλλά φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες σε μια virtual τελετή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
SAG Awards 2021: Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ

Εν μέσω πανδημίας έχουν σταματήσει όλες οι λαμπερές απονομές, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, χαζεύοντας υπέροχες και μοναδικές δημιουργίες κυριών, διά χειρός σπουδαίων brands και designers. Μας έχουν λείψει, η αλήθεια είναι, γιατί η λάμψη και η υψηλή μόδα αποτελούν μέρος των διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η απονομή των φετινών SAG Awards 2021 (aka Screen Actors Guild Awards) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδος) και εμείς τσεκάραμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις διάσημων σταρ που φόρεσαν στο... κόκκινο χαλί του σπιτιού τους!

Σε μια virtual τελετή που, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δεν είχε οικοδεσπότη βραβεύτηκαν οι καλύτερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές στιγμές του 2020. Πέρα από τους νικητές, θαυμάσαμε υπέροχα looks, λαμπερά μακιγιάζ και ιδιαίτερα χτενίσματα στις εμφανίσεις της βραδιάς που, ακόμα και σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη λόγω Covid, ξεχωρίζουν.

Σε μια ψηφιακή απονομή το λόγω είχε η μόδα

Έτσι στην 27η απονομή που έγινε ψηφιακά, οι σταρ έδων το "παρών" τους στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους τηρώντας όλα τα μέσα ασφαλείας περί συνωστισμού! Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τις βραβεύσεις αλλά και για το γεγονός ότι αποτελεί ως γνωστόν τον προπομπό των Όσκαρ που πλησιάζουν (η 93η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί την 26η Απριλίου).

Ακολουθώντας όλες τις τάσεις S/S 2021, τα αξεσουάρ και τα χρώματα της νέας σεζόν, chic διάσημες κυρίες στήθηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους, στο σαλόνι τους ή στον κήπο τους και φωτογραφήθηκαν με χάρη, για να μας δείξουν τις κομψές και επώνυμες δημιουργίες τους. Φυσικά, βασικό χαρακτηριστικό όλων των επωνύμων δεν ήταν άλλο από το χαμόγελό τους και την αισιοδοξία σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα! Εμείς αλιεύσαμε τα πιο όμορφα και στυλάτα looks και σου τα δείχνουμε, για να έχεις μια ιδέα σχετικά με τις βραδινές εμφανίσεις των σταρ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Abbey-Lee

Abbey Lee

Anya-Taylor-Joy

Anya Taylor Joy

cynthia-erivo

Cynthia Erivo

Florence-Hunt

Florence Hunt

Kaley-Cuoco

Kaley Cuoco

Kerry-Washington

Kerry Washington

Lily-Collins

Lily Collins

Nicole-Kidman

Nicole Kidman

viola-davis

Viola Davis

Zosia-Mamet

Zosia Mamet

** Φωτογραφίες Instagram