Πώς άλλαξαν 5 διάσημα super models από την πρώτη τους πασαρέλα μέχρι σήμερα

Από την αφάνεια... στη διασημότητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς άλλαξαν 5 διάσημα super models από την πρώτη τους πασαρέλα μέχρι σήμερα

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα supermodels μπορούν να λάμπουν ακόμα περισσότερο καθώς μεγαλώνουν, αλλά είναι αλήθεια! Και έχουμε την απόδειξη. Πριν φτάσουν στην σημερινή τους αναγνωρισιμότητα -καθώς κυνηγιούνται από παπαράτσι, υπογράφουν αυτόγραφα και περπατούν σε διάσημα catwalks, αναδεικνύοντας όλες τις τάσεις της σεζόν- ήταν "νεοαφιχθέντες" στον κόσμο της μόδας, που αγωνίζονταν να "φτιάξουν" όνομα. Πώς ήταν λοιπόν στις πρώτες τους εμφανίσεις στην πασαρέλα η Gigi Hadid και η Kaia Gerber;

GIGI HADID

gigi hadid

DESIGUAL FALL / WINTER 2014

gigi hadid στην πασαρέλα


VERSACE FALL / WINTER 2021 READY-TO-WEAR

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Gigi Hadid ξεκίνησε την καριέρα της μόλις δύο ετών. Πρωταγωνιστώντας σε μια εκστρατεία για τη συλλογή Baby Guess, η Hadid απέδειξε σε όλους ότι γεννήθηκε για μοντέλο. Μετά το γυμνάσιο το 2013, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε το New School και τελικά υπέγραψε στο πρακτορείο IMG. Από το ξεκίνημά της στο σόου Desigual's Fall / Winter 2014 σε ηλικία 18 ετών μέχρι σήμερα, που είναι πλέον μανούλα μιας υπέροχης κόρης, απέδειξε ότι δικαιωματικά ανήκει στην ελίτ της πασαρέλας.

BELLA HADID

bella hadid


DESIGUAL SPRING / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

bella hadid πασαρέλα


MUGLER SPRING / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΕΤΟΙΜΟ-ΦΟΡΕΜΑ

Ομοίως με τη μεγάλη της αδελφή Gigi Hadid, η Bella μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2014 για να παρακολουθήσει το Parsons School of Design και αντ 'αυτού υπέγραψε στο IMG Models. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα Desigual Spring / Summer 2015 και μόλις δύο χρόνια αργότερα ψηφίστηκε ως "Model of the Year" από το models.com. Από τότε έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με τη συμμετοχή της σε διάσημες πασαρέλες, εξώφυλλα σε περιοδικά, αποτελώντας επίσης την "απόλυτη βασίλισσα" του Street-Style, αφού εύκολα απογειώνει κάθε εμφάνιση, είτε casual είτε glam, είτε με... flats είτε με ψηλοτάκουνα (δες εδώ τις τάσεις της άνοιξης)!

KENDALL JENNER

kendall jenner

SHERRI HILL SPRING / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

kendall jenner catwalk

VERSACE FALL / WINTER 2020 READΥ-TO-WEAR

Πριν ακολουθήσει το modelling, η Kendall ήταν ήδη γνωστή ως η 11χρονη νεότερη αδελφή στο "Keeping Up With The Kardashians". Το 2010, σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών, υπέγραψε με την Wilhelmina Models και έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε πασαρέλα 2 χρόνια αργότερα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Forbes το 2018 η Jenner ήταν το μοντέλο με τις υψηλότερες αμοιβές. Σήμερα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία παρασκευής τεκίλα.

KAIA GERBER

kaia gerber πρώτη εμφάνιση

CALVIN KLEIN SPRING / SUMMER 2018

kaia gerber πασαρέλα

MIU MIU FALL / WINTER 2020

Η Kaia Gerber όχι μόνο κληρονόμησε το βλέμμα της μητέρας της Cindy Crawford αλλά και τις δεξιότητές της στο modelling. Υπογράφοντας στo IMG μόλις 13 ετών το 2015, η Gerber είχε πολλά χρόνια για να εξασκηθεί προτού κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της σε εβδομάδας μόδας, στην επίδειξη Calvin Klein's Spring / Summer 2018. Και ενώ συνεχίζει τις πασαρέλες, μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στο cast του "American Horror Story" για τη 10η σεζόν.

WINNIE HARLOW

winnie harlow πρώτη εμφάνιση

VICTORIA'S SECRET SHOW 2018

winnie harlow πασαρέλα

MOSCHINO FALL / WINTER 2021 READY-TO-WEAR

Η Winnie ξεκίνησε το 2014, αφού εμφανίστηκε στον 21o κύκλο του «Next's Model της Αμερικής». Yποστηρίξε με πάθος ένα νέο πρότυπο ομορφιάς στη βιομηχανία της μόδας μέσω της λεύκης της, αποδεικνύοντας με τα χρόνια ότι είναι κάτι περισσότερο από το... ιδιαίτερο δέρμα της. Έχοντας περπατήσει σε διάσημες πασαρέλες όπως Marc Jacobs, Moschino και Tommy Hilfiger, έλαβε πρόσφατα το βραβείο "Breakout Model of the Year" αλλά και μια θέση στο άλμπουμ της Beyonce "Lemonade".